петък, 29 ноември 2019, 18:00 ч.

Колежа можел да продължи, но законно

Самуилов скочи на Василев, обеща видими резултати след време и размаха с пръст на феновене!

BNews.bg

Самуилов скочи на Василев, обеща видими резултати след време и размаха с пръст на феновене!

През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики.

Напоследък в Ботев ври и кипи. Декларации следват контрадекларация и обратно. Напрежението между бившия бос и сегашния ескалира. Феновете са 2 шок и ужас какво се случва с най-стария български клуб. Днес думата взе и настоящият собственик на клуба, който вчера бе обвинен от забегналия в Белград банкер Цветан Василев, че е само номинален такъв:

Президентът на Ботев Пловдив - Георги Самуилов излезе с официално обръщение в клубния сайт към всички привърженици на отбора, заради събитията, които се случиха през последните няколко дни.


През изминалите дни в публичното пространство ръководството на клуба в мое лице е обект на несправедливи атаки и остри критики. Поставя се под въпрос ангажираността ми с каузата ПФК "Ботев Пловдив“ от тези, благодарение на които най-старият футболен клуб в България беше докаран почти до колапс. За мен първостепенна задача продължава да бъде запазването на положителната атмосфера в клуба, изграждането на силна екипност и заздравяване на колектива. Това е дълъг процес, който изисква търпение, а видимите резултати идват след време.

Заедно с членовете на ръководството продължаваме да работим за завършването на строежа на клубния стадион, но това може да стане само по правилен и законен начин. Няма място за компромиси, когато става въпрос за дома на ПФК "Ботев Пловдив“. С всяването на изкуствено напрежение и прокарването на изфабрикувани внушения се цели единствено да бъде разрушено постигнатото досега. В противен случай ще преосмисля моите действия! Вярвам във вашата мъдрост и разум!

С уважение, Георги Самуилов

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари