неделя, 01 декември 2019, 9:00 ч.

Бай Ганьо до Вашингтон и обратно

Каракачанов е бил в САЩ, защото е молил на колене Борисов да го включи в делегацията!

BNews.bg

Каракачанов е бил в САЩ, защото е молил на колене Борисов да го включи в делегацията!

Последното пътуване на Каракачанов в САЩ ще се помни с огромните резили с неговия неугледен и позорен външен вид и разправийте му с охраната от НСО за ръчния багаж нацстълбите на самолета.

Скандалното вице на Борисов от ВМРО първоначално не е било включено в делегацията до президента Тръмп. Причините са тривиални. Каракачанов не знае бъкел английски и има проблеми при издаването на неговата виза за САЩ.

Като доносник на ДС и подчинен Русия политик Каракачанов дори няма необходимото ниво за допуск да чуствителна информация на НАТО. След скандала и разследването за нелегална търговия с българско гражданство пътят на Каракачанов до САЩ е съвсем отрязан.

Разбира се американските партньори не биха отказали допуск на натовски министър на отбраната, купил самолети от тях за 3 милиарда и затова Каракачанов се е примолил на Борисов да го включи в делегацията до Вашингтон. САЩ обичайно издават визи по дипломатически поводи за по ден или два.

С такава до САЩ са пътували Саддам Хюсеин. Фидел Кастро, Муамар Кадафи и редица корумпирани африкански сатрапи за сесиите на ООН. Подобна виза е издадена и на лицето Красимир Каракачанов. Скандалът е огромен, но премиерът се е видял в чудо, защото зависи от гласовете на ВМРО в парламента.

Последното пътуване на Каракачанов в САЩ ще се помни с огромните резили с неговия неугледен и позорен външен вид и разправийте му с охраната от НСО за ръчния багаж нацстълбите на самолета. На организираните от домакините срещи вицето е присъствало проформа, защото не говори английски и само е кимал с глава.

По повод няколкоднената виза на Каракачанов американското посолство в София не е правило драми. Но посланик Херо Мустафа тези дни обяви, че по специална програма на Държавния департамент подобни визи на корумпирани български политици и чиновници и техните семейства няма да бъдат издавани. САЩ категорично ще освети корумпираните български политици чрез този механизъм.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари