понеделник, 02 декември 2019, 16:57 ч.

Караянчева, ГЕРБ и Патриотите връщат тоталитаризма! Казионните медии мълчат!

Димитър Байрактаров: Подложен съм на политическа репресия от Караянчева! Очаквам всеки момент да ми забранят и да дишам!-документи

BNews.bg

Димитър Байрактаров: Подложен съм на политическа репресия от Караянчева! Очаквам всеки момент да ми забранят и да дишам!-документи

След като председателя на Народното събрание Цвета Караянчева забрани на Димитър Байрактаров да бъде нещатен сътрудник на народен представител, Би Нюз потърси за коментар журналиста:

Б.Н.- г-н Байрактаров, вярно ли е, че Цвета Караянчева е забранила да бъдете допускан като нещатен сътрудник на народен представител в Народното събрание? Д.Б.- Да, вярно е! Подложен съм на политическа репресия от Караянчева, ГЕРБ и (НЕ) Обединени патриоти. Очаквам всеки момент да ми забранят и да дишам или да бъда обявен за вещер и върху мен да бъдат приложени мъченията на "Светата инквизиция"!

Б.Н.- Караянчева е записала, че системно сте нарушавали реда в сградите на Народното събрание, за което са постъпвали сигнали от народни представители, вярно ли е твърдението ѝ? 

Д.Б.- Как мога да нарушавам реда в сграда, в която не съм влизал повече от година. Не считате ли, че този отговор на Караянчева е повече от смешен, тъй като нито е посочила имената на въпросните депутати, нито е посочила техните оплаквания, които би трябвало да са заведени по надлежния ред, за да мога да се защитя и да им потърся съдебна отговорност. Истината е, че преди няколко дена подадох сигнал до ВСС и Главния прокурор, който касае определени действия на Караянчева и сега имам всички основания да смятам , че тя си отмъщава!

Б.Н.- Какво смятате да предприемете?

Д.Б.- Както виждате медиите са умрели от страх и не смеят да дадат гласност на този скандал! Ще подам отново сигнал до Главния прокурор за нарушени права и политическа репресия срещу мен. Ще напиша писма до всички посланници, за да знаят, че в България се завръща тоталитаризма, ще напиша отворено писмо до Европейската комисия, ще потърся помощ от правозащитни организации, тъй като вече смятам, че моето семейство също е в опасност! Крайната ми мярка е да обявя безсрочна гладна стачка в защита на неотменимите ни човешки права и свободата на словото!

Б.Н.-Защо Караянчева е намесила телевизия Евроком, Вие вече нямате нищо общо с тази медия?

Д.Б.- Вероятно Караянчева несъзнателно се е осветила като съучастник в заговора за спиране на предаването ни? Аз никога не съм имал договорни отношения с Евроком.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Българин - 09:41, 03 дек.

    Кърджалийска проста пръчка, поставена от Мутрата да трови живота на хората.

  • Андрей - 18:08, 02 дек.

    Това вече е тотална саморазправа със свободата на словото! Тази самозабравила се женица, явно и нагло въвежда диктатурата на ГЕРБ и патриотарите! Това е недопустимо и този заспал народец да не се чуди защо го тъпчат, мачкат и грабят!

Напиши коментар

Коментари