понеделник, 02 декември 2019, 21:44 ч.

На софиянци увеличават данъците, а на ромите в Орландовци им строят социален център!

Фандъкова се отчете на ромите, които я направиха кмет! Строи им социален център през фондация "Конкордия"!

BNews.bg

Фандъкова се отчете на ромите, които я направиха кмет! Строи им социален център през фондация "Конкордия"!

Изпипана схема за отблагодаряване към циганите гласували за Фандъкова бе приложена в Столичния общински съвет. Бяха гласувани ударно 580 хиляди за фондация "Конкордия", която да построи социален център.

Единственият, който реагира адекватно бе лидерът на Атака Волен Сидеров, който се противопостави на раздаването на народните пари без никаква информация. Оказва се, че Волен е бил абсолютно прав, тъй като случайно или не тези пари отиват за построяването на социален център за ромите в Орландовци.

Да, същите роми, които направиха Фандъкова за пореден път кмет, а сега тя се отплаща с парите на софиянци, които ще бъдат "наградени" с повишаване на данъците, за да може да има повече пари за фондации като "Конкордия".

Бегъл поглед върху отчетите на фондацията показва, че над 70 % от получените пари отиват за заплати и осигуровки на персонала, който уж работи в обществено полезна полза.

Отчетите показват още, че фондацията редовно е получавала грантове от Столичната община и Министерството на образованието. Бъдете сигурни обаче, че за злодей ще бъде изкаран Волен Сидеров, само защото е дръзнал да се опълчи на поредното безобразие!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Беновска пипа - 13:46, 03 дек.

    Какво лошо има в това, да се построи социален център? И къде е речено, че там не-ромите няма да имат достъп? И що за смешна идея е, че Белата Златка била адекватна - и то единствена?!...

Напиши коментар

Коментари