вторник, 03 декември 2019, 9:07 ч.

Караянчева превърна НС в бутиков дом за мафиоти?

Бос на паспортната мафия се вихри в Народното събрание със специалното разрешение на Караянчева?- снимки и документи

BNews.bg

Бос на паспортната мафия се вихри в Народното събрание със специалното разрешение на Караянчева?- снимки и документи

Известния в Северна Македония бос на паспортната мафия Петар Колев се оказа, че се вихри в българското Народно събрание като нещатен сътрудник на депутата от ВМРО Александър Сиди. Този факт е възможен само след специалното разрешение на Цвета Караянчева. Ето и снимка от регистъра на Народното събрание с нещатните сътрудници на народния представител Александър Сиди.

В Северна Македония Петар Колев е посрещан по този интересен начин от съгражданите си, на които е прибирал парите за български паспорт: 

 

Петар Колев често си прави снимки с Красимир Каракачанов в Народното събрание, а според депутати, Петар е редовен гост на Караянчева в кабинета на председателя на Народното събрание. Вероятно в този кабинет се раздават бонусите под охрана от НСО. 

Петар Колев е скъп гост и на организираните от ВМРО партийни мероприятия, където редовно седи до дясното коляно на Каракачанов.  

Петар Колев често придружава и арестувания и обвинен за тартор на организирана престъпна за продажба на българско гражданство Бате Харо.   

Бате Харо в момента е на свобода под парична гаранция от 100 хиляди лева, които са платени от фирма на WC министъра, но са му върнати от оборотите от продажба на паспорти на македонски граждани. Мнозина в Севрна Македония се питат защо Петар Колев не е арестува. Отговорът е много прост. С парите от паспортна мафия и с протекциите на ВМРО в Северна Македония е регистрирана партия, чийто шеф е Петар Колев.

 

Петар Колев е перспективен за ВМРО, тъй като в новосъздадената партия ще бъдат налети много пари, за да влезне в македонския парламент и да получи пряк достъп милиардите евра от предприсъединителните фондове за влизането на Северна Македония в Европейския съюз.

Въобще мафията действа в перспектива и е много, много богата, тъй като в България под вещата закрила на Борисов владее министерствата на Отбраната, Екологията, Социалното министерство, на икономиката, на транспорта. Пред мълчаливия поглед на Борисов паспортната мафия си има и няколко областни града начело с Бургас и Стара Загора. Би Нюз ще продължи да информира своите читатели за безобразията на властта и мафията!

 

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Иван - 11:44, 03 дек.

  Цвета Караянчева е съучастник на бандитите от МВРО. Същите освен да продават български паспорти, за няма и 3 години оставиха хората в България без питейна вода. Алчността им е безгранична! Но парите не се пият...

 • Мария - 11:35, 03 дек.

  Ето затова не пускат журналиста Димитър Байрактаров в парламента, защото ще им наруши рахата на тези долни мафиоти

 • Beлизар - 09:38, 03 дек.

  Няма такава държава.

 • mnenie - 09:37, 03 дек.

  Защото и държавата се управлява от Мутра алчна да власт и пари.

 • Наблюдател - 09:36, 03 дек.

  Мръсници!

Напиши коментар

Коментари