вторник, 03 декември 2019, 13:10 ч.

Измести ли Воля партия Атака от управлението?

Партия "Воля" на Марешки спаси Борисов при избора на Деница Сачева за социален министър!

BNews.bg

Партия "Воля" на Марешки спаси Борисов при избора на Деница Сачева за социален министър!

Снимка: Канал 3

 

Партия "Воля" на Марешки спаси Борисов при избора на Деница Сачева за социален министър! Въпреки, че от парламентарната трибуна Воля заяви, че няма да подкрепи Сачева за социален министър при гласуването лъсна подмолната игра на Воля, от която само трима гласуваха въздържал се, а останалите намалиха кворума като не гласуваха.

Точно 5 гласа не достигнаха на опозицията , за да предотврати изборът на Деница Сачева за социален министър, а от Воля се скатаха цели 8 депутата. Сачева бе избрана със 114 гласа, което показа, коалицията ГЕРБ- Обединени патриоти вече няма парламентарно мнозинство, което показва, че това правителство не е способно да провежда реформи и ще обслужва корпоративни и олигархични интереси!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Georgi - 12:42, 04 дек.

    Все в този дух. Джеймс Пардю, строг но справедлив. Най-вaжното, което споделям на 100%, е оставил за накрая. “Но тези изявления са пълни с общи приказки. Но едно нещо в това специално ми се струва значимо – предложението на България за координационен център за НАТО във Варна”, добави бившият американски посланик.” Всичко, по-долу. h t t p s : / / offnews. bg/ politika/ balgaria- e- propita- ot- koruptcia- ednopartijna- darzhava- vizite- niama- da- 716579. h t m l

  • Нима не е така? - 13:54, 03 дек.

    Министърът на околната среда - Нено Димом, огледален образ на бутафорията на днешното българско правителство. Да управляваш държава с приказки от 1001 нощ какво друго може да е?

  • Аман, бе! - 13:37, 03 дек.

    Жалко, че Волен Сидеров не стана социален министър, защото беше обещал да увеличи минималните пенсии и заплати съответно на 500 и 1000 лева. Сега се налага да чакаме година и половина, докато спечели изборите и стане социален министър... Но да се надяваме, че Сачева не е поредната пусната по пързалката министърка в проветриво министерство. Междувременно недоумявам за какво Борисов още държи здравния министър и министъра на околната среда, в чиято некадърност и те самите вече сe убедиxa, eле па ние, матряла? В неделя при Любенов гледах Иван Костов- ами той каквото каза, си е направо готов за министър на околната среда. Bъпросът е кога Борисов ще прогледне за простата истина, че всяка работа си иска майстора?

Напиши коментар

Коментари