сряда, 04 декември 2019, 22:10 ч.

Похотливия дядка се интересувал от бельото на младата журналистка?

Депутат на Валери Симеонов упражнил сексуален тормоз върху журналистка в парламента?

BNews.bg

Депутат на Валери Симеонов упражнил сексуален тормоз върху журналистка в парламента?

 

Депутатът Петър Петров е извършил сексуален тормоз срещу журналистка от телевизия Алфа. Това заявяват юристи по защита правата на човека. Депутата на Валери Симеонов се интересувал от долното бельо на младата журналистка, като без никаква свян започнал да я пита пред камерата на телевизията.

Слисаната журналистка не можела да повярва, че един народен представител на възрастта на дядо ѝ е способен на такава пошлост и то в Народното събрание. Похотливия дядка обаче не се отказвал и продължил да пита журналистката за бельото ѝ.

Според юристите във всяка нормална държава за подобно поведение похотливия депутат щеше незабавно да бъде изправен пред съда и завинаги щеше да бъде изхвърлен от политическия живот на държавата. Петър Петров стана печално известен с грозните си изцепки срещу майките на деца с увреждания. Всичко това показва, че депутата на Валери Симеонов е аморален рецидивист, какъвто е и неговия партиен вожд! 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари