четвъртък, 05 декември 2019, 13:20 ч.

Журналисти и медии показаха своята зависимост в парламента и не посмяха да защитят колежката си!

Цвета Караянчева отказа да защити поруганата от депутата на Валери Симеонов журналистка!- видео със скандалното поведение на депутата

BNews.bg

Цвета Караянчева отказа да защити поруганата от депутата на Валери Симеонов журналистка!- видео със скандалното поведение на депутата

Предеседателя на Народното събрание отказа да накаже похотливия депутат на Валери Симиенов Петър Петров и напрактика по този начин отказа да защити поруганата журналистка Радослава Маринова.

Само депутати от партия Атака дадоха брифинг, в който остро осъдиха действията на депутата Петър Петров, който с действията си извърши сексуално посегателство срещу журналистката в парламента.

Бездействието на Караянчева показа, че това Народно събрание е лишено от всякакъв морал и единственото правилно решение е неговото незабавно разпускане. Най-отчайващият факт обаче, е пълното мълчание на медиите и акредитираните журналисти в парламента по тази скандална проява на депутата.

По този начин за пореден път се потвърди факта, че в Народното събрание се допускат само удобни и послушни медии и журналисти, които задават удобни и безобидни въпроси на управляващата каста.

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари