петък, 06 декември 2019, 8:57 ч.

Липсата на морал в похотливия депутат е неизмерима! Изкара се тероризиран!

Скандал! Патриотарите поискаха Караянчева да забрани на поруганата журналистка да влиза в парламента!

BNews.bg

Скандал! Патриотарите поискаха Караянчева да забрани на поруганата журналистка да влиза в парламента!

 

Вместо да потърсят отговорност на похотливия депутат Петър Петров, който извърши сексуален тормоз върху журналистката Радослава Маринова, патриотарите поискаха от Караянчева да ѝ забрани да влиза в Народното събрание.

Методът вече е приложен срещу журналистите Димитър Байрактаров и Николай Караколев, които по същия циничен начин бяха изкарани, че тероризирали депутатите с неудобни въпроси.

Оказва се, че всички журналисти на практика са удобни за депутатите щом не искат да ги гонят, тъй като не ги притесняват с неудобни въпроси, а вероятно някои от тях им показват и бельото си. Скандалът е огромен, тъй като цяла България видя аморалното поведение на депутата патриотар, но сега същия се изкарва като тероризиран и никой не му търси отговорност.

Сексуалния тормоз, който осъществи похотливия дядка върху едно 26 годишно момиче явно се приема за нещо нормално в този аморален и циничен парламент, а щом обществото проявява търпимост към такива депутати, явно си ги заслужаваме!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари