петък, 06 декември 2019, 10:14 ч.

Зад гърба на народа

БСП, ГЕРБ, псевдопатриотите и ДПС в ролята на “смокинов лист” си върнаха субсидиите!

BNews.bg

БСП, ГЕРБ, псевдопатриотите и ДПС в ролята на “смокинов лист” си върнаха субсидиите!

Депутатите решиха партийната субсидия за 2020 г. да бъде 8 лв. на действително получен глас. "За" гласуваха 182 народни представители, "против" - 1 и "въздържали се" - 1, с което предложението бе прието. От ДПС не участваха в гласуването, тъй като напуснаха пленарна зала преди гласуването. Министър Горанов с първи коментар след смута в парламента "Не сме отричали необходимостта от партийни субсидии, но не и когато става въпрос за изнудване. С колегите от Обединени патриоти постигнахме съгласие да влезем в пленарна зала и отново да дискутираме субсидията, като те настояха да се подкрепи предложението на БСП. За нас е приоритет следващата година да има устойчив и предвидим бюджет", съобщи министърът на финансите Владислав Горанов след среща с Менда Стоянова.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • offnews.bg - 17:25, 06 дек.

    Докато ние им гледаме сеира, те си уреждат келепира!

  • Георгиев - 16:20, 06 дек.

    Аз пък не съм съгласен да се дават от данъците ми на БСП, ГЕРБ, ДПС, АТАКА или МВРО, които не стига че са богати и оплетени с олигарси като свински черва, ами си купуват гласове с мои пари. Нека се намери начин да се подпомагат бедни партии, и то само ако имат прозрачна отчетност.

  • Дидо - 13:50, 06 дек.

    Правилно! Не искаме партиите да са зависими от олигарсите! Разбрахте ли, Слави и Бареков?!

Напиши коментар

Коментари