понеделник, 09 декември 2019, 18:00 ч.

Медведев:

Русия има проблем с допинга, но трябва да обжалваме

BNews.bg

Русия има проблем с допинга, но трябва да обжалваме

Решението ще бъде взето от отговорните организации, подчерта министър-председателят.

Русия на всяка цена трябва да обжалва наказанието на Световната антидопингова агенция (WADA), обяви министър-председателят на страната Дмитрий Медведев. 

"Мисля, че организациите, които отговарят за това - имам предвид руските организации, в чиято компетентност са всички тези въпроси, ще трябва да обмислят обжалване", подчерта Медведев.

Спортистите на Русия получиха забрана да участват в значими международни състезания - включително олимпийски игри и световни първенство - през следващите 4 години. Решението е свързано с отнемането на лиценза на Руската антидопингова агенция заради системни нарушения на правилата за забранени медикаменти.

В същото време Медведев призна, че в руския спорт има проблеми с допинга и това е "невъзможно да се отрече".  

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Бива! - 12:01, 10 дек.

    Хайде, цял свят знае, че в путистан допингуването на професионалните спортисти е държавна политика. Там изобщо избиването на комплекси е държавна политика, и то доста преди ботоксовото джудже въведена. 4 години без руснаци ще се отрази освежително на световния спорт, а потърпевшите да се сърдят на вождчето си.

  • asd - 08:43, 10 дек.

    Никой никого не гони, камоли частна фирма!! "ВАДА" може и е длъжна да санкционира единствено отделни спортисти ползващи допинг и прочее забранени стероиди, но няма Никакво право да забранява УЧАСТИЕТО НА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ в международни спортни МЕРОПРИЯТИЯ! Това е поредното НАЙ ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ в Света, след НАТО самовзривите на 9 11, за 21ви Век! Единственият официално признат с правото на санкции срещу цели държави международен орган, е "СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ" в ООН! Никой друг държавен орган или организация, камо ли ДЪРЖАВА, НЯМАТ ТОВА ПРАВО ДА НАЛАГАТ каквито и да били ЗАБРАНИ СРЕШУ друга ДЪРЖАВА, без разрешението на "СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ" в ООН! Престъпното действие на частната англо саксонска фирма "ВАДА", е НОВ ВИД ТЕРРОРИЗЪМ който БритДаунските глобалисти започнаха ненаказани в момента! Скоро ще бъдат жестоко съдени за финансовият им и морален ущърб, нанесен срещу отговор

Напиши коментар

Коментари