четвъртък, 12 декември 2019, 8:36 ч.

Гонят нашите деца в чужбина чрез ниски заплати у нас!

Вицето на Валери Симеонов внесе индийски работници за бизнеса!

BNews.bg

Вицето на Валери Симеонов внесе индийски работници за бизнеса!

Снимка: Канал 3

 

Вицето на Валери Симеонов Марияна Николова продължава неговата политика по съсипването на България и задълбочаването на демографската криза. Едва ли е някаква огромна тайна за обществото и управляващите, че българските работници и служители емигрират в Европа, поради ниското заплащане на труда им в България.

Олигархичната и хищническа организация на бизнесът в България е подчинена на тотална експлоатация и ниско заплащане, а понякога и незаплащане. Вицето Марияна Николова положи сериозни усилия да обслужи олигархичния бизнес и да облекчи мерките за внос на работници от трети страни. Резултатът вече е налице!

Първите 200 индийски работници са България и работят в строителството срещу нищожно заплащане. Вече са подготвени и следващите групи от Пакистан, Хаити и други страни, които ще отнемат работните места на нашите работници срещу ниско заплащане.

По този начин лобистката политика наложена от Валери Симеонов ще продължи да налага България като най-бедната страна член на ЕС, а нашите български работници ще продължат да емигрират, докато олигархията и нейните слуги, не ги подменят изцяло с индийци, пакистанци и всякакви други азиатци. Да ни е честито Патриотарското управление на ГЕРБ и ОП!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Krasnoselski - 13:17, 12 дек.

    Да,българите показаха за кого гласуват с краката си с факта,че ежегодишно пращат официално над 1.300.000.000 евро в България ,заработени в западни страни.А тук ББ се чуди как да прехвърля от тези пари на Русия.

  • -<>- - 13:05, 12 дек.

    За съжаление за тези неща самото природонаселение е виновно поне отчасти. Предполагам, че всеки от нас познава лично поне петима млади и здрави българи, които отказват да работят. Не е тайна за никого, че в София не работи само този, който не иска. Но на фирмите им трябват хора и все отнякъде трябва да ги докарат. Нещото, което обаче е задължително да се прави, е да се правят медицински изследвания на новопришълците от държави като Индия, където има много СПИН и някои болести, които в цивилизования свят отдавна не съществуват, като например холера.

  • асас - 12:25, 12 дек.

    Ама че гадна ,тъпа кикимора! Ще внася индийци,а циганите за какво са ма?

Напиши коментар

Коментари