четвъртък, 12 декември 2019, 9:00 ч.

Страхуват се, че паспортната мафия ще напълни градът им с пришълци!

Град Мелник скочи срещу кмет на ВМРО!

BNews.bg

Град Мелник скочи срещу кмет на ВМРО!

 

Град Мелник скочи на новоизбрания кмет от ВМРО на община Сандански Атанас Стоянов- Мравката. Патриотара е получи депеша от Шишко войвода в спешен порядък да започне смяната на селските кметове, както и досегашния кмет на град Мелник.

Хората не са съгласни, тъй като добре знаят, че това се прави с цел да заработи паспортната мафия, която ще напълни градът им с пришълци, чрез адресни регистрации. Целта на Шишко войвода е чрез протежето си Стоянов да създаде до изборите огромен брой мъртви души, които след това да бъдат използвани за фалшификация на изборния процес.

Ярък пример в тази посока е благоевградското село Бело поле, което от има няма 300 души местно население, сега по документи надхвърля 11300 души, които кмета на ВМРО успя да създаде чрез адресни регистрации.

Този факт дори промени административната структура на общинския съвет, който бе увеличен с двама общински съветника. Мелник е изключително примамлива туристическа дестинация върху която Шкембе войводата е хвърлил око, а и неговия приятел социолога Кънчо Стойчев вече се е уредил с феодално владение, в което дори си е прекарал гореща минерална вода, с която пълни басейните си за къпане.

Именно затова хората протестират, тъй като добре разбират, че съвсем скоро ще се превърнат в крепостни селяни, обслужващи забогателия Шкембьо войвода.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари