четвъртък, 12 декември 2019, 14:49 ч.

Манолова прави гражданска инициатива с криминални и компрометирани лица!

Бомба! Вижте какво показват официалните регистри за Мая Манолова!- документи

BNews.bg

Бомба! Вижте какво показват официалните регистри за Мая Манолова!- документи

 

Мая Манолова за пореден път доказа, че е лице на задкулисието, което реално и дърпа конците. Същата обяви, че е създала гражданска инициатива, която обаче липсва като регистриран субект в правния мир.

По-интересно е, че зад Манолова застават откровено компрометирани лица, някои, от които се ползват със затихващата си слава. Един от тези е бившия спортист Таню Киряков, който през годините буквално съсипа федерацията по спортна стрелба, която се оказа, че е обслужвала единствено и само неговия личен интерес.

Запознати припомнят за кокошкарските му изпълнения за фалшиви фактури от Приморско, чрез които Киряков е източвал федерацията за уж проведени спортни лагери. Името на Киряков бе забъркано и с групата на "Килърите", но вероятно на Манолова и трябват точно такива граждански "защитници".

Друго интересно лице застанало зад Мая Манолова е Бисер Манолов, който бе във фонда за гарантиране на влоговете. След фалита на КТБ лъсна цялата некадърност на Манолов като финансист, тъй като фонда се оказа без пари и се наложи да взима заем от държавата, за да изпълни законовите си функции по изплащане на гарантираните влогове на вложителите на КТБ.

Същия трябваше според експерти да е в затвора заедно с отговорните лица, но явно добре се отчел, за да се прави сега на граждански защитник. Цялата схема много прилича на тази на смукачите от "Спаси София", която журналиста Димитър Байрактаров след свое разследване направи на пух и прах, а към днешна дата вече всички знаят, че острието на смукачите Борис Бонев е поредната патерица на ГЕРБ в СОС.

Проверка на Би Нюз в официалните регистри установи, участието на Манолова в интересни субекти, но не и в субект "Изправи се БГ", какъвто тя обяви:

От регистъра ясно се вижда, че Мая Манолова извършва своята адвокатска дейност със седалище и адрес на управление в град Кюстендил. От данните ѝ в регистъра лъсва и нейната връзка със Социалистическата партия, от която тя се разграничи, въпреки, че получи именно от нея най-сериозната си подкрепа. 

Видно е, че  Манолова е все още повече свързана с Кюстендил, от където идва и прозвището ѝ "Сестра Галева" покрай избягалите от правосъдието мутри братя Галеви, които Манолова обслужваше преди това. Интересно да ви припомним как точно Мая Манолова е "Защитавала" гражданите според публикация на адвокат Десислава Филипова:

 
Тъжната истина обаче е, че хамелеоните на българското общество като Мая Манолова се стягат отново да го експлоатират и заблуждават. Би Нюз изпълнява своя граждански дълг да предупреди българските граждани от задаващата се поредна измама за тях.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Джамбазки - 09:46, 13 дек.

    Кюстендилската слива изглежда е прогнила и пълна с червеи!

Напиши коментар

Коментари