неделя, 15 декември 2019, 13:30 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: КОЙ скри пиянското престъпление на Джамбазки почти една седмица?

BNews.bg

БАРЕКОВ: КОЙ скри пиянското престъпление на Джамбазки почти една седмица?

Каква е ролята на силовия вицепремиер Каракачанов, който пряко контролира МВР, за да бъде прикрит по време и по размери случая с престъплението на машата му Ангел Джамбазки?

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на Николай Бареков по повод пиянските истории на Ангел Джамбазки и кой и как го покрива. Вижте какво написа той в личният си профел в социалната мрежа.

* публикуваме без редакторска намеса 

Възможно ли е нарушител на българските закони да представлява България в Европарламента? Още повече да се самонарича “патриот”. Отговорът е ясен. Но по-важни са въпросите, на които следващите дни Ангел Джамбазки, босът му Каракачанов и Прокуратурата ще трябва да отговорят преди да се случи най-логичното - Джамбазки да напусне политиката и Брюксел завинаги.

В противен случай България ще стане за резил в Европа, а след пет години Джамбазки ще се прибере в къщи с нов 1 милион от заплати и режийни в банковата си сметка (той вече е милионер от първия си мандат, спечелен на гърба ми).

И така. КОЙ скри пиянското престъпление на Джамбазки почти една седмица? Защо не присъстваше в криминалната сводка на МВР евродепутатът, при положение, че там е описвана всяка постъпка с много по-малка обществена опасност? Колко наредби и закони са нарушени, за да прикрият истинските промили в кръвта на Джамбазки, за да избегне наказанието и затвора? Защо кръвната проба е взета във ВМА, която е изцяло под контрола на боса му и военен министър Каракачанов? Колко време е минало между двете проби и колко са случаите въобще на такова драстично разминаване между кръвна проба и дрегер? Защо случаят с пияния Джамбазки се разчу чак, когато беше нагласена и кръвната му проба?

След като дежурният по МВР докладва всяка сутрин още в 6 часа цялата оперативна обстановка в страната на премиера Борисов, бил ли е докладван случая с пияния шофьор Ангел Джамбазки още на 8 декември сутринта? Ако пък не - защо и по чие разпореждане?

(Нямам никакво съмнения в интуицията на политика Борисов и в това, че ненавижда пияниците, особено зад волана.) Каква е ролята на силовия вицепремиер Каракачанов, който пряко контролира МВР, за да бъде прикрит по време и по размери случая с престъплението на машата му Ангел Джамбазки? Освен моралните щети за извършителя на престъплението Джамбазки прикриването на неговото пиянско шофиране може да нанесе неизброими морални и политически щети на цялата деморализирана управленска конструкция ГЕРБ - ВМРО.

Изходът е: незабавно разследване на прокуратурата, съд и присъда. Потенциални убийци като Джамбазки всеки ден взимат невинни жертви по българските пътища. България е на първо място в Европа по убити от пияници на пътя, а Джамбазки е “лицето на България в Европа”.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари