четвъртък, 26 декември 2019, 13:36 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: Нашите измамници влязоха във властта преди 3 години!!! с ЛЪЖАТА, че щели да вдигнат пенсиите на българските окаяници на 300 лева

BNews.bg

БАРЕКОВ: Нашите измамници влязоха във властта преди 3 години!!! с ЛЪЖАТА, че щели да вдигнат пенсиите на българските окаяници на 300 лева

На вниманието на полит мошеници псевдопатриоти Каракачанов и Валери Симеонов и на техните бивши избиратели!

Румъния, която ужким сме изпреварили, вдига пенсиите от Нова година с 40%! В момента минималната пенсия там е 300 лева (145€), а средната - 550 лева(270€). За румънските деца ще има допълнителни по 150 и 300 лева месечно.

Нашите измамници влязоха във властта преди 3 години!!! с ЛЪЖАТА, че щели да вдигнат пенсиите на българските окаяници на 300 лева.

Вместо това - кражби, продажби на паспорти, хули срещу майките и децата с увреждания, расизъм, угояване, пияндурски изцепки, гей истории и подобни резили от “българските патреоти”.

Ако някой пак гласува за такива човекоподобни елементи - да не се зове българи. Коледа е! И време е да заколим прасето, приятели!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари