понеделник, 13 януари 2020, 16:16 ч.

Ревизоро е известен като депутат за поръчки!

Каракачанов предлага нов човек на олигархията за министър на Еко министерството!

BNews.bg

Каракачанов предлага нов човек на олигархията за министър на Еко министерството!

Каракачанов се опитва да пробута нов човек на олигархията за министър на Еко министерството. Така нареченият Ревизоро е известен като депутат за поръчки. Тази си слава той придобива още по време на 43-то Народно събрание, когато внася поправка в закона, чрез която обслужва големите алкохолни босове, някои от които към днешна дата притежават и една голяма телевизия. С тази поправка се целеше да бъде унищожена домашната ракия и да се развие контарбандата на твърд алкохол. Ревизоро внася и поредица от лобистки законопроекти, с които обслужва големите търговци на горива, но на практика убива малките бензиностанции. Ревизоро и до днес не е дал обяснение, за версията по напускането му от митниците, която се носи из кулоарите на парламента, а тя е, че е бил заловен с два сака пълни с финикийски знаци, получени като стимул за закрила на определен канал. Спасява го старата схема, че е изпял всичко, и се е пазарил да бъде защитен свидетел. От този момент се лансира и версията, че е певица на службите! Именно по тази линия е имплантиран във ВМРО при агент Иван.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Владо Черноземски е радост - 03:44, 14 ян.

    Редно е партийният бос ДС-Ванче караПраси с тераси да поеме И екологичното министерство - минавайки на три законни заплати, полузаконни комисионни и незаконни рушвети! Най-малкото по 3 причини: 1.) Защото по Закон въздухът, водата и отпадъците са ПЪРВОСТЕНЕННИ ОБЕКТИ на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ, а караПраси е републикански отговорник точно по национална сигурност и отбрана! 2.) Защото ДС-Ванче е партиен БОС на Нено Димов и зам-ът му Коко Кънчев - отговарящ за отпадъците и другите виновници за тоя "КУПОН"! 3.) Защото "професионалният" и "експертен" партиен "потенциал" на ДС-патриотарите се свежда до РАЗТЯГАНЕ НА ПРОПАГАНДНО-МАНИПУЛАЦИОННИ И ЛЪЖЛИВО-ИЗМАМНИ "ЛОКУМИ" и РАЗГЕПВАНЕ НА ДЪРЖАВНОТО В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ под крилото на БКП-специалните служби! Пък и нали девизът е: "България на 3 морета и 3 ракии с 3 кИфтета с 3 мезета, с 3 кючека с по 3 гюбека в 3 министерства от кабинета БОКо-3"!

  • Владо Черноземски е радост - 03:38, 14 ян.

    Явно трябва да се замаже много по-големия скандал с митническите даавери и рушвети около вноса на медицински и свръх-вредни отпадъци от Италия (пък и кой знае още от къде) в Б-ия и складирането и изгарянето им в Б-ия! Защото скандалът е на европейско ниво и БОКо с Гешефта не могат да го замажат и потулят! И Евро-Прокуратурата на Ковеши може да захапе самото БОКо, ДС-Ванче караПраси с тераси (става въпрос за първостепенни обекти за националната сигурност, а и екологичния зам.министър по отпадъците Николай Кънчев е личен служител, съпартиец, бизнес-съдружник и съБутилник от 30 години на ДС-Ванче караПраси с тераси), че и Гешефта за бездействие и платено под масста съучастие! Пък и RICO дава признаци за публикуване на разобличаващи материали и доказателства за престъпна дейност под полит-шпионско-патриотарско прикритие!

Напиши коментар

Коментари