понеделник, 13 януари 2020, 18:00 ч.

Обяви се за незабавно гласуване на мораториум

Волен Сидеров иска забрана за горенето на чужд боклук

BNews.bg

Волен Сидеров иска забрана за горенето на чужд боклук

Партията на Волен Сидеров ще иска незабавно гласуване на мораториум върху вноса и горенето на боклук от чужбина в Народното събрание. Според ръководството на "Атака" тази мярка е крайно наложителна в момента, тъй като темата е от огромно обществено значение.

От партията са категорични, че на този етап не е безспорно доказано въздействието от добиването на електричество чрез изгаряне на смет върху здравето на населението и опазването на околната среда.

Сред мотивите на депутатите от "Атака" е и съмнение в достоверността на издадените от МОСВ разрешителни за внос и обработка на отпадъци след акцията на службите в екоминистерството и привличането като обвиняем на
ресорния министър.

От партията на Сидеров са възмутени от това, че от България се изнася злато, а се внасят отпадъци. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари