вторник, 14 януари 2020, 13:30 ч.

При акция:

Иззеха големи количества алкохол и дизелово гориво без акциз в Боровец

BNews.bg

Иззеха големи количества алкохол и дизелово гориво без акциз в Боровец

Дизелът е бил в два пластмасови съда, оборудвани с електрическа помпа, маркуч и пистолет за зареждане.

Големи количества алкохол без бандерол и дизелово гориво без документи за платен акциз са иззети от хотел в Боровец при спецакция.

През декември и януари в планинския курорт са проведени серия от специализирани полицейски операции съвместно между органите на реда в Самоков и София, НАП, Комисията за защита на потребителите и БАБХ.

От хотел са иззети 1400 л нафта без документи за платен акциз, както и 376 л високоградусов алкохол без бандерол.

Дизеловото гориво е било в два пластмасови съда, оборудвани с електрическа помпа, маркуч и пистолет за зареждане. Той е иззето от митническите власти.

Под възбрана за ползване са поставени 635 кг храни от неживотински произход и 23 кг храни от животински произход, за които не са представени документи за произход.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари