вторник, 14 януари 2020, 23:04 ч.

Даже Емо Ревизоро ще проверява дали и Мадарският конник няма пръст в тази работа.

Димитър Байрактаров: За водната криза е виновен Кан Аспарух, но не и Нено Димов!

BNews.bg

Димитър Байрактаров: За водната криза е виновен Кан Аспарух, но не и Нено Димов!

 

Журналистът Димитър Байрактаров изригна срещу медийните и политическите манипулации за водната криза и кой трябва да носи отговорност за нея. Ето какво написа той в социалната медия Фейсбук:

„За водната криза е виновен Кан Аспарух, но не и Нено Димов! Даже Емо Ревизоро ще проверява дали и Мадарският конник няма пръст в тази работа. Даже и милостивия Валери Симеонов проплака: Защо Нено Димов е в ареста, след като е болен?


Ето така, скъпи приятели, започна политическата игра на Провалените патриоти, провеждана чрез медиите и подкрепяна от мълчанието на агнетата (ГЕРБ). Наглостта няма граници! Дори ни заобясняваха, че Нено не е бил длъжен да разбира от нищо?! Той просто е министър. Вероятно прост министър, но министър! Той може да е болен дори, но от министерската заплата не се е отказал. Той даже и клетва е положил!


„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на народа. Заклех се.“


Тази част с интересите на народа е много интересна! Ами те и олигарсите са част от този народ, а вероятно техните интереси са по-силни, даже май са толкова силни, че ни един министър да не може да им устои?

А утре за горкия Нено даже ще кажат, че и законите не трябва да спазва, щото не е бил длъжен да ги знае? Нищо, че се е клел? Ето тази песен ще пеят дружно всички медии, щото Нено е много скъп…, а нас, нас кучета ни яли!


Иии… да знаете, най-голямата вина я носим ние, обществото!!!“

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари