събота, 18 януари 2020, 12:35 ч.

Този път на пристанище Бургас

Всички баджак телевизии се правят на ощипани моми, че италианския боклук от мафията е за тецовете на олигарха Ковачки

BNews.bg

Всички баджак телевизии се правят на ощипани моми, че италианския боклук от мафията е за тецовете на олигарха Ковачки

Получател на товара е българското търговско дружество „Блацион“ ООД, със седалище и адрес на управление в гр. София.

В петък прокуратурата започна разследване на други 25, намерени във Варна и непотърсени от софийското дружество "Блацион" ООД

Товарът е транспортиран с кораб на 5 септември 2019 г., като му е бил определен режим временно складиране за срок до 90 дни. По документи, стоката е била декларирана като пластмасови отпадъци и каучук, съобщи районната прокуратура в Бургас

Изпращач на контейнерите е италианското дружество „Дентиче панталеоне“ със седалище Авелино, Италия.

Получател на товара е българското търговско дружество „Блацион“ ООД, със седалище и адрес на управление в гр. София. Негов управител е Блаже Игнатовски – гражданин на Република Северна Македония.

Получателят - „Блацион“ ООД, е същият, заради който районната прокуратура във Варна образува досъдебно производство за 25 контейнера със съмнителни отпадъци от Италия, открити на пристанище „Варна-запад“.

В резултат на извършени понастоящем действия по разследването в Бургас е установено несъответствие на декларирания, с част от фактически наличния отпадък.

Действията по разследването и процесуалните такива продължават.

Вижте какво написа по темата  и бившият евродепутат Николай Бареков в ричният си профил във Фуйсбук! 

* публикуваме без редакторска намеса 

Всички баджак телевизии се правят на ощипани моми, че италианския боклук от мафията е за тецовете на олигарха Ковачки, доскорошен Любимец 13 на ГЕРБ и ДПС.

Същият Ковачки си купи цялата ми парламентарна група през 2014-15 и я изтъргува с ГЕРБ и патреотите, които за благодарност му подариха на концесия цяло министерство и министър и замминистър - МОСВ и “квотата” на ВМРО в министерството - Нено Димов и заместника му Николай Кънчев, дясна ръка на Каракачанов. Това е цялата схема. Разбира се, Ковачки е изпечен схемаджия и действа чрез стотици фиктивни фирми на поставени лица и прокуратурата трудно ще стигне до него.

Стискам им палци да го направят и да отърват България от подобно чудовище, решило да трови въздуха на децата ни.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • КОНСТАНТИНОВ - 16:41, 19 ян.

  НЕ Е НЕОБХОДИМ НИТО СЪД НИТО ПРОКУРАТУРА.НЯКОИ ДА ГРЪМНЕ УСПЕШНО КОЕАЧКИ .

 • ww - 00:01, 19 ян.

  всички телевизиии са спам, непоискани измислени новини - режисирани от организираната престъпност спонсорирана от сорос ...made in BTV

 • tt - 23:56, 18 ян.

  е за спама

 • ppррр - 23:49, 18 ян.

  статията е спам

Напиши коментар

Коментари