сряда, 22 януари 2020, 11:30 ч.

Галерия:

Каракачанов кадрувал досега в екоминистерството

BNews.bg

Каракачанов кадрувал досега в екоминистерството

Вицепремиерът колел и бесел, зам-министъра Николай Кънчев бил старшината на ВМРО във ведомството.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов, който се превърна в лице на весела хейт кампания в социалните мрежи, е създал невъобразима бъркотия в Министерството на околната среда и водите(МОСВ). Това разкриват възмутени служители от ведомството.

Бившият министър Нено Димов, който бе арестуван и му бе повдигнато обвинение е бил с вързани ръце, защото е политическо назначение на ВМРО.  Неговият продуцент Красимир Каракачанов е дърпал конците и натискал да се уреждат верни кадри на сладки позиции.

На много кадърни служители и специалисти, някой от които със завиден опит, е била показана вратата. Те били принуждавани да напуснат работа, за да се натъпчат канцелариите с членове на ВМРО, които нямали хал хабер от работата в МОСВ.  Главна роля в кадруването и осъществяването на партийната повеля играел заместник- министърът Николай Кънчев.

Според информация на Галерия новият министър Емил Димитров- Ревидоро трудно щял да се справи с невероятния натиск от страна на Каракачаннов, но имал намерение да си извоюва относителен суверенитет.

Самият Каракачанов също се бил притеснил, че е прекалил и смятал да направи крачка встрани, за да не стигнат разследващите по никакъв начин до него.

И без това над главата на лидера на ВМРО са надвиснали буреностни облаци .Редица съмнителни сделки във Военно министерство, както и търгове, обявени от силовото ведомство, вече са обект на особено внимание от страна на правораздаващите органи.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари