сряда, 22 януари 2020, 15:30 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: Зависим съм само от децата и семейството ми и не се притеснявам от долнопробни обиди и чудовищни лъжи срещу мен иречени от двама “журналисти”

BNews.bg

БАРЕКОВ: Зависим съм само от децата и семейството ми и не се притеснявам от долнопробни обиди и чудовищни лъжи срещу мен иречени от двама “журналисти”

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по повод гостуване на Люба Кулезич в телевизията на шоумена Слави и поредният и безумен коментар по повод сигнала срещу Телевизия Евроком. Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа! 

* публикуваме без редакторска намеса 

Качвам това “предаване” от телевизията на Слави с ясното съзнание, че снощи е гледано от “милиони зрители”, ако вярваме на Галъп на Кънчо и Андрей. В него двама “журналисти” изричат долнопробни обиди и чудовищни лъжи срещу мен.

Те двамата хабят ефир в студио, построено от мен, за да обясняват колко съм “отвратителен и какъв цензор съм”. Бил съм “зависим и разследван за “източване на тв7”....и прочее глупости и неистини. Това са абсолютни и нагли лъжи. Истината е, че днес аз съм безработен българин, баща на четири деца, с 30 години трудов стаж.

Зависим съм само от децата и семейството ми. Нямам трибуна да се защитя, от 7 години съм жертва на брутална цензура и нито една телевизия не ми е дала думата, макар че водят перманентна клеветническа кампания срещу мен и моите идеи. Ако помните близо 20 години научавате новините от мен всяка сутрин от екрана на големите телевизии.

Никога не имало разследване срещу мен за “източване на тв7” и никога не съм бил разпитван по този въпрос. Не съм бил разследван за нищо и пет години никой не е информирал Европарламента, в който служих, за нещо подобно. Не съм имал политически чадър като господин Джамбазки, а тъкмо обратното. Бях брутално проверен заедно с децата и фамилията ми през 2014 година с данъчна ревизия 6 години назад (тоест до 2008).

Ревизия, наредена лично от “най-високо от уплашеното от мен статукво”. Каквото съм имал като приходи от заплати съм декларирал десетки пъти пред НАП, КПКОНПИ и Сметната палата. Вече нямам нищо за деклариране. С днешна дата нямам никакви спестявания и съм единственият глупак, който загуби всичките си пари и дълго градения авторитет заради краткотрайното ми участие в политическата тиня. Очевидно и днес страхувам враговете си.

Скачат, пищят и изпадат в истерия. Ползват жалки мъпети да клеветят безобразно и манипулират обществото. Фактите обаче са на моя страна.

Бях освободен от кабеларката Евроком с един СМС, за да се отвори цялото място за безпринципни водещи с лъскави тоалети и спонсори, богати като шейхове. Бяхме изгонени с колегите от “Бареков и Байрактаров без цензура”, въпреки че си плащахме със законната субсидия, защото не сме се съобразявали със “спонсора” на кабеларката и сме разследвали властта и ПатрЕотите в нея.

С днешна дата въобще се съмнявам някой да разследва Евроком по изключително сериозния сигнал, който беше подаден от нас и бе неочаквано осветен публично от хора на Цветан Василев във високите етажи на държавното обвинение и във властта. Всичко е един превантивен гроскен пиар от едни уплашени мародери на КТБ и производните и. Ако се питате защо продължават да ме атакуват, отговорът е много прост. Защото се страхуват от мен. А се страхуват защото знам прекалено много за всички, които ви ограбиха и докато съм жив съм потенциална мишена, но и заплаха за статуквото.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 15:34, 22 ян.

    дудук не ти вярвам,вярвам само на календерова.

Напиши коментар

Коментари