четвъртък, 30 януари 2020, 15:31 ч.

Били се разбрали

Арестът на Ковачки и корумпирания замминистър на МОСВ от ВМРО договорен между Борисов и Конте!

BNews.bg

Арестът на Ковачки и корумпирания замминистър на МОСВ от ВМРО договорен между Борисов и Конте!

Той допълни, че когато говорим за отпадъци, те по нищо не се различават от другите форми на нелегалност.

Разбрахме се с колегата Конте буквално да ги смажем виновните за отпадъците от Италия. 

Това обяви премиерът Бойко Борисов след срещата с премиера на Италия Джузепе Конте, който е у нас на официално посещение по покана на българския си колега.

Борисов допълни, че ако има някой, който да се възползва от правомощията за свободно движение на товари в ЕС, ще бъде смазан. 

То е много ясно регламентирано как трябва да се движат, с какви сертификати, добави премиерът.

Министър–председателят заяви, че заедно с колегата му Конте са наредили на магистратите да направят много бърза операция и в рамките на седмица от двете страни да се разбере имало ли е такъв проблем. Той добави, че има пълната увереност и съдействие от Конте, че ще помогне да се накажат виновните, ако има такива.

Според Борисов, много лесно може да се разбере откъде идва този отпадък и за къде отива. 

Достъпът за свободно циркулиране на хора и на стоки не означава, че трябва да циркулират нелегално, добави премиерът на Италия Джузепе Конте.

Италия ще бъде в началото на тази битка, за да се бори с нелегалния трафик. Това ще доведе до много скорошни резултати, да не кажа внезапни. Абсолютно трябва да бъде изкоренен всеки стрък на нелегалност, допълни Конте. 

Той допълни, че когато говорим за отпадъци, те по нищо не се различават от другите форми на нелегалност.

Коронавирус

Преговаряме с французите и германците да приберат нашите съграждани от Китай, каза още Борисов по темата с мерките срещу разпространението на коронавируса, предизвикал епидемия в Китай.

„Надали има човек, който да не е притеснен от този коронавирус. Мога да кажа за българските граждани, които са там, че българският министър е в непрекъснат контакт. Преговаряме с французите и германците - ние имаме няколко човека, само да ги приберат те, за да не пращаме ние самолет“, каза министър–председателят.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • пенчо - 17:17, 30 ян.

    Ех Барек, мислиш че и теб ще пощадят...Няма...то твоето дело отдавна е готово

Напиши коментар

Коментари