събота, 08 февруари 2020, 18:11 ч.

Срещу Бойко, ама друг път! Вервайте на Любица и Евроком!

Веселина Томова от сайта "Афера" припомни каква е истинската същност на Люба Кулезич!

BNews.bg

Веселина Томова от сайта "Афера" припомни каква е истинската същност на Люба Кулезич!

Известната българска журналистка Веслина Томова, която е и основното острие на сайта "Афера" припомни с пост във Фейсбук каква е истинската същност на Люба Кулезич.  

Журналистката припомня едни много интересни SMS-и между Люба Кулезич и Бойко Борисов през 2014 година.Днес Кулезич се изявява в уж свободната телевизийка Евроком и се прави, че громи Борисов и управляващите. В поста си в специален коментар Веселина Томава публикува и линк към публикацията на Афера, в която са качени всички SMS- между Кулезич и Борисов. На този линк ще можете да се запознаете с истинската същност на Кулезич: http://afera.bg/кулезич-заплаши-дружествата-с-изгон/?fbclid=IwAR0-G7UaWpGPH03hFfkT0XGGjl5BRLPseHsF4TOOTmgwc8f3PFrdygkPQ74

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Матей Недков - 11:58, 09 февр.

    Можеше и по-накратко. "Истинската и същност е курвенска", нещо което е известно поне от 50 години.

Напиши коментар

Коментари