понеделник, 10 февруари 2020, 16:00 ч.

Херо Мустафа:

Ще има и други наказани от САЩ за корупция

BNews.bg

Ще има и други наказани от САЩ за корупция

Американският посланик коментира, че забраната за съдия Андон Миталов е "първата стъпка".

През миналата седмица САЩ издаде забрана на едно име, но няма да е последното. Стъпка по стъпка, това е пътят в борбата с корупцията.

Това заяви пред журналисти посланикът на САЩ у нас н.пр. Херо Мустафа.

През миналата седмица САЩ наложи забрана за влизане в страната на съдията от Специализирания наказателен съд Андон Миталов с мотива, че е уличен в сериозна корупция.

Андон Миталов е съдията, който в края на миналата година разреши на обвинения в шпионаж Николай Малинов да пътува до Русия, за да получи награда от президента Путин, при положение, че има забрана за напускането на България. САЩ наложиха забрана и на семейството на Миталов.

"Борбата с корупцията е важна. Забраната, която беше обявена през миналата седмица е първата, но няма да е последната. Надявам се хората да видят това като първата стъпка", посочи Мустафа.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • минаващ - 20:53, 10 февр.

    Доган, Пеевски, Станишката, Гоце, Баце, ЦвЦв, Цацаров... Като ги изкарате тях, ще ви подшушна имената на следващите.

  • 1 - 16:52, 10 февр.

    херо мустафа,хората не искат да видят,вашето беззаконие,няма доказателства,няма съдебни дела,и изведнъж забрана,поне по-друг начин,формулирайте ,слагането на черен печат,защото потърпевшите,ще съдят България, в Страсбург,за дадените от вас "присъди"за корумпирани.

  • Отвратен - 16:26, 10 февр.

    Взели са ни авторските права на нашия-....химн...

Напиши коментар

Коментари