вторник, 11 февруари 2020, 15:00 ч.

Eдин от най-големите онлайн букмейкъри за спортни залози в света

Ще получи ли лиценз Betfair през 2020 година?

BNews.bg

Ще получи ли лиценз Betfair през 2020 година?

Британската компания Betfair е един от най-големите онлайн букмейкъри за спортни залози в света, но подобно на други големи играчи в този бизнес, Betfair има сериозни проблеми с оперирането си на българския пазар. В настоящия момент компанията не разполага с лиценз да работи у нас. Сайтът на Betfair може да бъде отворен от България, но на начален екран веднага ще видите съобщение, че функцията за залагане е деактивирана.

Betfair е собственост на компанията “Полко Лимитид”, която е първата чуждестранна такава, получила разрешение да осъществява хазартна дейност в България. През 2014 година “Полко Лимитид” получи лиценз да работи на българския пазар, но през 2019 година лицензът изтече, без да бъде подновен от страна на родните власти. Компанията внесе искане за подновяване на лиценза, но молбата на “Полко Лимитид” така и не бе разгледана от Държавната комисия по хазарта.

Решението на БКХ да не поднови лиценза на Betfair предизвика сериозно недоумение в обществото и сред любителите на онлайн залозите, имайки предвид, че по време на дейността си у нас, британската компания внесе данъци в размери на милиони в държавната хазна. Тогава от Комисията по хазарта заявиха, че след направена проверка е установено, че Betfair не отговарят на заложените изисквания в закона по хазарта. Запознати споделиха мнение, че в случая всичко опира до нечии интереси, поради което и Betfair са били принудени да напуснат българския пазар.

В момента българските потребители на Betfair имат достъп до своята сметка, което им позволява да изтеглят парите си, но функцията за правене на залози не е активна. На този етап никой не може да каже, дали Betfair ще се върне на родния пазар и кога ще се случи това. Не е изключено компанията да подаде нова молба за получаване на лиценз, но при предишното гласуване и четиримата членове на Комисията по хазарт гласуваха “против”.

В настоящия момент активни у нас са чуждестранни букмейкъри като Bet365 и Bwin, но за любителите на Betfair е невъзможно да използват тази платформа. Направените проверки показват, че британската компания е внесла навреме документите си за подновяване на лиценза, но по една или друга причина, желанието им да продължат да оперират на родния пазар не е уважено.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Linda - 01:06, 12 февр.

    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, свържете се с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем Те предлагат всички видове категории заем, които те Краткосрочен заем (5_10 години) Дългосрочен заем (20_40) Заем за медиен срок (10_20) Те предлагат заем като Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем ....... Студентски заем .........., Заем за стартиране на бизнес Бизнес заем ......., фирмен заем .............. и т.н. Имейл .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Когато става въпрос за финансова криза и заем, тогава финансовият заем на Дейвид Уилсън е мястото, което трябва да отидете, моля, кажете му, че г-жа Линда Макдоналд ви насочва Успех ... ....

Напиши коментар

Коментари