понеделник, 17 февруари 2020, 15:30 ч.

Зимно състезание

Колоездачи ще мерят сили в екстремна снежна надпревара в Пампорово

BNews.bg

Колоездачи ще мерят сили в екстремна снежна надпревара в Пампорово

За 10-а поредна година по снежните писти на родопския курорт ще се проведе "Зимен Байк Дуел 2020".

Десетки колоездачи от цяла България ще се включат в екстремната снежна байк надпревара на 22 и 23 февруари в Пампорово. Събитието „Зимен Байк Дуел 2020“ се провежда за 10-а поредна година.

По традиция състезанието се провежда в дуел формат с пряка елиминация – двама колоездачи се изправят един до друг по специално изградено снежно трасе, а този който пресече пръв финалната линия, печели.

Трасето за състезанието ще бъде разположено на писта №7 с финал при Туристически център - Пампорово. По цялото му протежение от над 1 км ще има изградени всякакви интересни елементи - скокове, виражи, бабуни и скоростни отсечки.

Състезанието е атрактивно и ще може да се наблюдава свободно от публиката, за която ще има специално обособени зони покрай трасето.

На място ще има много музика и настроение, както и топли напитки, осигурени от организаторите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари