понеделник, 17 февруари 2020, 17:30 ч.

Регионалните новини догонват националните

Популярността на сайта Marica.bg расте убедително

BNews.bg

Популярността на сайта Marica.bg расте убедително


 
Онлайн новините от Южна България почти се изравняват по значимост с тези в национален мащаб. Това става ясно от класация на „Гемиус“ за потребителските нагласи. Според агенцията, от началото на годината сайтът на „Марица“ бележи съществен ръст по брой уникални потребители, като през февруари регионалната медия вече е в челната тройка до утвърдени национални медии.


Интересът към публикациите на Marica.bg расте непрекъснато, като медията е сред най-бързо развиващите се у нас с устойчив ръст. Анализаторите на аудиторията считат, че напредъкът на изданието се дължи и на осъвременения дизайн и лесен достъп, както и лесна навигация.

Положително е, че онлайн потребителите все повече се интересуват не само от събитията в столицата, но и от случващото се в Пловдив и околностите. Резултатите утвърждават позицията на Marica.bg като информационен фактор в Южна България със стабилно доверие и лоялност сред читателите.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари