сряда, 19 февруари 2020, 15:30 ч.

Категоричен е, че всичко му е законно

Мараджиев видя лична вендета и умишлена атака в сигналите срещу него! Вижте от кого!

BNews.bg

Мараджиев видя лична вендета и умишлена атака в сигналите срещу него! Вижте от кого!

Лична вендета стои зад сигналите срещу кмета на Стамболийски. Георги Мараджиев заяви, че общински съветник от партия ”Мир” подава фалшива информация за кмета.

"Аз назначих жена му като юрисконсулт в общината и после я уволних заради некадърност. От там идват тези фалшиви сигнали", категоричен беше Георги Мараджиев пред bTV.

По думите му няма нищо нередно нито около неговата собственост, нито около тази на семейството му. Оставката, която подава като областен координатор на ГЕРБ е заради "морала в партията", коментира още Мараджиев.

"Във встъпителната ми декларация всичко е описано. Влязох във властта през 2015 г. с три апартамента, които са лично мои и на съпругата ми. В момента имам четири апартамента. Последният го придобих през 2019 г. и предстои да впиша в следващата си декларация", обясни кметът на Стамболийски.

Мараджиев продал теренът под фабриката си за 2.5 млн.лв, защото получил експертна оценка на имота. Той е купен от сина му за рекордната сума, но не вижда нищо нередно.

"Не мога да отговарям за действията на сина ми. Прехвърлил съм му бизнес за милиони. Има достатъчно средства и може да има 2-3 апартамента. Фабриката му е върху терен, който е на мое име. Мога да го продам на всеки, както ми отърва", категоричен беше Мараджиев.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 1 - 17:39, 19 февр.

    вай,вай,най-кадърния ром на Стамболийски.

Напиши коментар

Коментари