сряда, 26 февруари 2020, 9:55 ч.

Иска имунитет за корумпираните кадри на ВМРО!

Каракачанов с груба намеса в работата на прокуратурата!

BNews.bg

Каракачанов с груба намеса в работата на прокуратурата!

                  

                       Тази агония в държавата повече не може да продължава, абсурд е още година и половина да я търпим!

Това заявил вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракчанов по време на Коалиционния съвет, на който са присъствали премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, финансовият министър Владислав Горанов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов, научи Bnews.bg .

Каракачанов заявил, чe нe зa първи път в ГEРБ нacъcквaт Икoнoмичecкa пoлиция или кaчулкитe cрeщу oпoнeнт. Явнo тaкa ca нaучeни дa рaбoтят, зaключил военният министър. Каракачанов интересно защо не коментира факта, че някак си корумпираните служители и министър са от средите на ВМРО или са пряко свързани с партията и дори самия лидер.

От реакцията на Каракачанов оставаме с впечатление, че той иска корумпираните служители, свързани с ВМРО да не бъдат арестувани, тоест да имат имунитет. Това поведение на Каракачанов и на другия патриотар Симеонов е пряка намеса в работата на съдебната власт, а според мнозина, Каракачанов и Симеонов отдавна е трябвало да бъдат клиенти на Темида.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • АЭРОФЛОТ - 17:31, 26 февр.

    Я глей североизточните маймун-недочовеци кви игрички играят от крехка младост (униформата е точно копие на НКВДейската от 40-те години, с идейно-възпитателна цел, види се): h t t p s : / / ic. pics. livejournal. com/ uasemperfidelis/ 84134698/89158 /89158 _900 . j p g

  • Иванка - 17:21, 26 февр.

    Бойко Българопродавеца и Румко руската матрьошка ще бъдат запомнени като националните предатели, които поставиха България в унизително положение в опасност от кръстосан огън на Руски ракети на изток откъм Окупирана Украйна и на запад откъм Сърбия. Аферим, ефендилер, машаллах! На туй му се вика баш еничери! Заслужавате портретите ви да висят като РазПрани гащи по стрелбищата и всеки българин да се цели в тях за удоволствие! Господ забавя, но не забравя! И вие ще си го получите-як-ххх-отзад! Всеки як шут отзад е всъщност крачка напред - за България!

  • B.M.P.O. - 15:48, 26 февр.

    Гешев ВЕДНАГА да я почва БКП-побългарената ДС-патриотарстваща СГАН! Да започне с дисциплинарно разследване на жена му на ДС-Ванче караПраси с Тераси - парашутист-прокурорката от Соф. Апелат. Прокуратура Росица Слабакова - караКачан, рода на ДС-МВРо-ския алкохолно-цигански евродепутатин Андро Слабака! След това пълно разследване на Фондация в ЧАСТНА ПОЛЗА "ВМРО" - от там ще излезнат "ЧАСТНИ" далаве ри за милиони, както около изборите така и за продажбата на паспорти, контрабандите на боклуци и много други! Да не забравя Приватизаципонен фонд "Мизия-Тракия-Македония"! А ДС-МВРо-вския еко-зам-министър по боклуците Николай Кънчев?! И т.н., и т.н.!

Напиши коментар

Коментари