петък, 28 февруари 2020, 10:21 ч.

Защитават ли така наречените патриоти корумпирани свои служители?

ВМРО и Ревизоро в организиран комплот срещу Иван Гешев и Бойко Борисов!- документи

BNews.bg

ВМРО и Ревизоро в организиран комплот срещу Иван Гешев и Бойко Борисов!- документи

Директори от различни структури на МОСВ се свързаха с редакцията ни след участието на Емил Димитров-Ревизоро тази сутрин по Нова ТВ, като заявиха, че изнесената от него информация не отговаря на истината. До директорите на съответните структури е бил разпратен текст от министерството, който те да подпишат и да върнат обратно. Именно този текст днес Ревизоро размахал в студиото на НОВА ТВ с изявлението, че хората били притеснени и искали да подават оставка. Според директори това не е вярно и ни предоставиха текста на писмото, който им е бил изпратен от министерството.   

След като Ревизоро се сдобил с подписите на директорите под този текст, Ревизоро разпратил писмо, с което уж ги кани на среща по тяхно настояване заради усложнената обстановка. На срещата са поканени медии, пред които ще се разиграе цирк, с който да бъде унижена прокуратурата и главния прокурор Иван Гешев и да бъде предотвратено по този начин арестите на корумпирани служители, приближени до ВМРО. Ето и въпросната покана за срещата днес в 11.00 ч.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари