вторник, 10 март 2020, 16:00 ч.

Заради блудство с малолетни

Учител от Казанлък влиза за 4 г. зад решетките

BNews.bg

Учител от Казанлък влиза за 4 г. зад решетките

66-годишният Стоян Ганчев заяви, че е невинен.

Учителят от Казанлък Стоян Ганчев получи 4-годишна присъда от Окръжния съд в Стара Загора по обвинения за блудство с 12 малолетни деца. В залата 66-годишният Ганчев заяви, че е невинен, цитиран от БГНЕС.

Скандалът с преподавателя по математика избухна в края на 2017 година. Тогава родители го обвиниха в блудство. По думите им Ганчев се е държал непристойно с децата по време на консултация по учебния предмет.

Към обвинението бяха приложени записи от видеокамера в класната стая, а Ганчев беше веднага задържан.

„Това е невъзможно, да ви изглеждам като такъв. Аз съм невинен, няма човек в Казанлък, който да повярва. Имало потупвания по рамо, гръб, другото е пресилено“, каза Ганчев.

От прокуратурата добавиха, че мъжът се е възползвал от съкратено съдебно следствие, приел е обвинителния акт, а делото е протекло без изслушване на свидетели и експерти.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари