сряда, 18 март 2020, 17:57 ч.

Ексклузивно в Bnews:

НИКОЛАЙ БАРЕКОВ Коронавирусът доказа пълното безмислие и несъстоятелност на този европейски апендикс- Европарламента

BNews.bg

 НИКОЛАЙ БАРЕКОВ Коронавирусът доказа пълното безмислие и несъстоятелност на този европейски апендикс- Европарламента

Всички правителства по света и всички национални парламенти в Европа работят и приемат закони и декрети за катастрофата с коринавируса. Познайте само КОЙ не работи, кои 750 броя мишки са са изпокрили по дупките си и дори са спрели да църкат, но прибират по 30 000 евро месечно за заплати, несъществуващи офиси и други екстри. Евродепутатите! Включително и нашата българска кохорта начело с пияния Джамбазки, Елена Йончева, Иво Христов, послушниците от ГЕРБ и т.н.

Скоро очаквам фамозният логореец Андрей Слабаков окончателно да смени Брюксел с Черешката на тортата и Шоуто на Гала. Обаче всеки месец в банковата му сметка на някоя швейцарска банка ще цъкат по 30 еврака месечно. Къде сте бре, мишки, в тази криза? Какво работите точно? Защо не дарявате тлъстите си заплати за българските пенсионери или за обдишващи апарати?
В сметката на Джамбазки вече има няколко милиона от еврозаплати и режийни. Докато не се налива с ракия, пръска чар и простотия в сутрешните блокове. Кога и какво работи точно пияницата? Къде е сега? Разнася ли продукти на нуждаещите пенсионери? Или дават акъл по телефона с кака си Елена Йончева от луксозните си апартаменти в София и Брюксел.

 

Коронавирусът доказа пълното безмислие и несъстоятелност на този европейски апендикс. 200 милина евро годишно само, за да се събират всеки месец в Страсбург едни изключително безполезни за избирателите си самонадути пуяци с миши акъл. След кризата започват тежки времена на възстановяване и реформи и предлагам Европарламентът да бъде закрит незабавно още в този мандат!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • mm - 00:49, 19 март

    меркел и американците може да имат бета версия на препарат иРНК с вирусния ген на S коронавируса .. но малко са закъсняли и цената и бройките на произведените в ЕС ваксини ще са смехотворни

  • mm - 00:34, 19 март

    меркел каза - нашите хора и лидери са по добри от китайските .. аз смятам че ще задминем китайците още утре.. за хитлер и кръвопиеца джонсън ..

Напиши коментар

Коментари