събота, 21 март 2020, 19:33 ч.

Спазвайте препоръките

Николай Бареков даде рецептата за лек срещу COVID-19

BNews.bg

Николай Бареков даде рецептата за лек срещу COVID-19

Във Фейсбук попаднахме на публикация на бившият евродепутат Николай Бареков, който разкри каква е комбинацията от медикаменти за лечение на коронавируса, като поясни, че това са лекарства, които държавата ни е спряла от 2012 година, но комбинацията им дава положителни резултати. 

Перфектната комбинация е min 600 милиграма дневно Mylan(atovaquon)- proguanil - Hidrohlorid, Malaron или favipiravir, идентични почти препарати за малария (хидрохлоринови с хинин) и антибиотик за горни и долни дихателни пътища Азитромецин (azitrhrimycin) 500 mg най-добре в първите два дни на симптоматиката.

Докладват се от Китай, Тайван, Германия и Франция сред десетки хиляди пациенти 91% излекуване още на червъртия ден. Чета директно докладите, подадени от техните екипи до СЗО. Все пак 5 години в ЕП отговарях за инивациите в лекарствената политика.

А това са лекарства по на половин век! С тази комбинация лекуват и Домусчиеви в момента. И дано скоро я има за всички нуждаещи се в България. Аз поради моите десетки мисии в Африка сигурно съм изпил няколко кила от тези евтини и прости лекарства.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари