понеделник, 23 март 2020, 17:40 ч.

Ексклузивно в Bnews

Николай Бареков с дарение към УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив! Парите са за създаването на Лаборатория за диагностика от коронавирус

BNews.bg

Николай Бареков с дарение към УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив! Парите са  за създаването на Лаборатория за диагностика от коронавирус

Днес във Фейсбук попаднахме на публикация на бившия евродепутат Николай Бареков, който съобщи, че е дарил сумата от 10 000 лева на пловдивската УМБАЛ "Свети Георги" за борба с коронавируса. 

Вижте какво написа Бареков! 
* публикуваме без редакторска намеса 


Приятели, добра новина! Днес от Щаба ме насочиха да даря своите лични 10 хиляди лева на УМБАЛ "Свети Георги" Пловдив за създаването на Лаборатория за диагностика от коронавирус. Юристите на Болницата светкавично ми изпратиха договора за дарение и парите преведох по най-бързия начин! Моята дарителска воля бе да помогна на моя роден град, на когото дължа много и смятам, че заслужава европейски медицински услуги! Имаме чудесни лекари и нека направим най-добрите условия за тях! Успех на пловдивските лекари и на моите съграждани! Вярвам в тях!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • БББ - 08:27, 24 март

    Време е тези на които държавата позволи да се краде ида се възползват от банките /КТБ/да върнат парите със лихвата.

  • Ханко от село Осеня - 00:37, 24 март

    Браво на Баеков , да е жив и здрав .

Напиши коментар

Коментари