вторник, 24 март 2020, 14:00 ч.

Първо в Bnews

БАРЕКОВ: Идеята за незабавното масово тестуване на народа на Новия щаб одобрявам напълно и се препоръчва наистина от СЗО! Ключовият въпро, обаче е КОЙ ще внася тестовете?!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Идеята за незабавното масово тестуване на народа на Новия щаб одобрявам напълно и се препоръчва наистина от СЗО! Ключовият въпро, обаче е КОЙ ще внася тестовете?!

Идеята за незабавното масово тестуване на народа на Новия щаб одобрявам напълно и се препоръчва наистина от СЗО. Само, че нали съм проклет Тома Неверни, питам:

КОЙ ще одобрява кои точно бързи тестове от стотиците видове по света ще внасяме, КОЙ ще ги внася и дали ще внесе тези, които са най-точни или пък ще внесе тези, които му е най-изгодно. Всъщност и кои са тези вносители и дистрибутори? Ще прибират ли комисионни на гърба на народа?

Държавата директно ли ще ги одобрява или ще разчита на големите търговци в България? Обществена поръчка?

Ще бъде ли взето становището на лекарите от Основния Щаб, които разполагат с клиничен опит, какъвто не всички теоретици имат.
 

Много се надявам олигархичните игри този път да не са на гърба на здравето и живота на българския народ. Бързи тестове Да, но да е най-доброто за Народа и без да правим с живота си някои олигарх милиардер! Още днес ще изискаме от АКФ информация от МЗ има ли одобрени вносители на бързи тестове и кой ще носи отговорността за избрания вид бързи тестове за “коронавирус”!

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Мерилин - 17:33, 24 март

    КОЙ? Та цяла България от години знае кой е КОЙ! ТОЙ! Поне ще изчисти с десетина процента съвестта си.

Напиши коментар

Коментари