вторник, 24 март 2020, 16:00 ч.

В подкрепа на хората на първа линия в битката с COVID-19

Прожектори ще огреят българското небе

BNews.bg

Прожектори ще огреят българското небе

Инициативата #LightTheSky е планирана за утре вечер

Небето над София, Пловдив, Бургас, Варна и Перник ще бъде осветено от множество прожектори в знак на подкрепа към пациентите с коронавирус, както и солидарност към хората на първа линия в борбата с COVID-19.

Светлините ще озарят небето на 25 март 2020 г. между 20:00 и 20:30 ч. като израз на признателност към всичи, които са ангажирани с борбата с вируса и са на първа линия по овладяването му – лекари, медицински сестри, фармацевти, лаборанти, санитари, полицейски служители, снабдители с основни стоки и услуги и др.

Инициативата се провежда под мотото #LightTheSky, като в неделя имаше такава акция в Холандия. У нас с организацията се занимава Сдружение „Асоциация на рентал компаниите в България“, което обединява компании, специализирани в производството на филми и телевизионни предавания, звукозапис и издаване на музика, организиране на конгреси и изложения.

Членовете на Сдружение „Асоциация на рентал компаниите в България“ ще изнесат пред базите си прожектори, с които ще насочат мощни лъчи към небето точно в 20:00 часа утре, като спазват всички указания за безопасност и противоепидемични мерки на членовете на участващите екипи осветители. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари