четвъртък, 26 март 2020, 9:00 ч.

За борба с COVID-10

Пловдивската болница Св. Мина спешно търси медици

BNews.bg

Пловдивската болница Св. Мина спешно търси медици

Пловдивската община спешно търси лекари, медицински сестри и санитари за МБАЛ "Св. Мина", която в момента се преобразува в инфекциозна болница, и където ще се приемат по-леките и средна степен на заболелите с с COVID-19. Спешно се търсят също клинични лаборанти.

Общинският кризисен щаб е отправил призив към пловдивската медицинска общност, Регионалната колегия на Българския лекарски съюз и съсловната организация на медицинските сестри и акушерки да се включат в дейността по превенция и ограничаване на коронавирус сред населението в Пловдив.

"Търсят се също специалисти за изнесените денонощни кабинети на ДКЦ „Изток“, където да преглеждат и диагностицират болни с грипоподобни оплаквания по график", обясни председателят на Общинския кризисен щаб д-р Калин Калинов . 

По предложение на зам.-директора на ЦСМП в Пловдив д-р Димитър Христозов там ще бъдат разкрити денонощен лекарски и педиатричен кабинет.

Желаещите могат да се запишат на e-mail: zdraveopazvane@plovdiv.bg, 0878/24-05-02 от 9:00 до 17:00 часа.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари