четвъртък, 26 март 2020, 13:33 ч.

Парламентът спря работа!

Депутат към депутатите: Сестра ми е болна от Covid-19

BNews.bg

Депутат към депутатите: Сестра ми е болна от Covid-19

Депутатът от ГЕРБ Лъчезар Иванов разкри по време на разгорещените дебати в Народното събрание около разпускането на парламента, че неговата сестра, която е лекар, е заразена с коронавирус.

„Аз мога да кажа от тази висока трибуна, че моята сестра е също лекар и е на първия фронт, и е заразена с коронавирус! Да, да, смейте се! Болестта е изключително тежка и вирулентна. И никой от нас, ако сега направим тук ние проби, аз не мога да гарантирам, че всички ще бъдат отрицателни“, обяви Лъчезар Иванов. По-късно той отказа да разкрие подробности, но уточни, че много медици, в това число и бащата на депутат от БСП, работещ в Пета градска болница, ежедневно се сблъскват на първа линия с коронавируса.

Лъчезар Иванов, известен с прозвището Лъчо Мозъка, също е медик по професия. Допреди няколко години той беше личен лекар на Бойко Борисов.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • бахубали - 15:25, 26 март

    На ветеринарен лекар имам повече доверие, отколкото на този мързелив и алчен негодник. Негодник не е обида, а означава човек, дето не е годен за нищо.

Напиши коментар

Коментари