събота, 28 март 2020, 14:30 ч.

БАРЕКОВ:

Дълго време Щабът отричаше ефективната рецепта с хинин и азитрокс!Сега, понеже хинин очевидно няма - ви предлагам една руска ефективна превенция(ВИДЕО)

BNews.bg

Дълго време Щабът отричаше ефективната рецепта с хинин и азитрокс!Сега, понеже хинин очевидно няма - ви предлагам една руска ефективна превенция(ВИДЕО)

Днев във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков, който публикува видео с ефективна рецепта за превенция срещу COVID-19, изработена от руснаците! 

Вижте какво написа той в личният си профил в социалната мрежа!

* публикуваме без редакторска намеса

Преди почти две седмици (обеща Премиерът) трябваше Агенцията по лекаствата спешно да се събере един петък и да разреши отново хинина, който ГЕРБ забрани през 2012.

Трябваше и Огнян Динев да спре износа на Софарма за Русия и да залее българските аптеки с хинин! 2х200 мг само седмично гарантира чудесна превенция за населението, което аз предпочитам да си наричам с думата "народ".

Дълго време Щабът отричаше и ефективната рецепта с хинин и азитрокс за лечение на коронавирус. Сега, понеже хинин очевидно няма - ви предлагам една руска ефективна превенция, предложена от топ вирусолог, с топла вода и содичка.

Да напомня само, че аз оцелях в огнища на ебола и денга с 200 мг хинин/Маларон/хлорицин на ден и 100 грама уиски по инструкции на Щабовете на СЗО, с които имах честа да работим съвместно в много тежки мисии в Африка!

 

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • глас народен - 21:00, 29 март

    От Русия могат да дойдат само глупости, както винаги. Само днес видях две от тях: песен на Ала Пугачова срещу корона вируса и някакви "казаци", които в панелен квартал пееха някакви заклинания и пускаха целия квартал да целуват голям метален кръст(!). Разбирай: колективно "коронясване" на конвейр. Затова от мен да знайш: eдинствената държава, от която можем да очакваме смислено поведение в условия на криза и в крайна сметка бързо излизане от нея, е Германия. Държавата и изключително волевият и народ, които няма и десет години след ВСВ, която ги остави в руини, станаха икономическото чудо на Европа.

  • q - 22:04, 28 март

    ха сега по 20 хладилни камиона на болница - щото като гледам 6 дена остават до порното

  • Джоро - 16:17, 28 март

    Ами да почваме със содата и ракията. Това поне ни е по силите.

Напиши коментар

Коментари