събота, 28 март 2020, 15:00 ч.

Мнението на гражданите

Наталиа Попова: Браво , брависимо журналисти , браво на сензациониите ви и адекватни новини на събитията в които се намираме !

BNews.bg

Наталиа Попова: Браво , брависимо журналисти , браво на сензациониите ви и адекватни новини на събитията в които се намираме !

В социалната мрежа Фейсбук се натъкнахме на коментар на гражданката Наталиа Попова, която коментира абсурдната новина създадена от "компетентни" български журналисти, че Николай Бареков публикува снимка с мустак. Вижте какво написа г-ца Попова в личният си профил в мрежата!

Bnews публикува съдържанието без редакторска намеса!

Моята гледна точка:

Едно познато име - Николай Бареков ,блесна днес в журналистическите уж скандални новини ! Скандалното обърнете внимание е , че си обръснал мустака ?! Браво , брависимо журналисти , браво на сензациониите ви и адекватни новини на събитията в които се намираме !

Не беше сензационно това , че Николай Бареков първи сподели за практиката при лечение на Корона вирус , ебола и холера при мисиите си като член на ЕС , не беше сензационно когато написа на стената си имената на тези лекарства , не беше сензационно, когато апелираше неуморно чрез фб и истаграм за спазване на всички защити срещу вируса , маловажно беше и когато питаше , кой и защо е спрял производството на хинина в Бг , за вас журналистите не беше интересно и когато дари 10000Хил лева на родния си град Пловдив за закупуване на бързи тестове !

Вие българските журналисти обърнахте внимание на обръснати те му мустаци ! Мога само да се радвам , че не съм на неговото място , защото не знам какво трябваше да си обръсна , за да ми обърнете внимание , аз жална мустаци нямам ...
П.п моля, не ме оцветявайте политически, а само човешки!

Наталиа Попова, Фейсбук 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Steve Rm - 00:22, 30 март

    Добрый день! За последние 5 лет мы помогли многим IT компаниям устранить критические уязвимости в своих веб-ресурсах. Мы предлагаем вам взаимовыгодное сотрудничество по принципу уязвимость–вознаграждение (Bug-Bounty). Если вы заинтересованы, сообщите об этом в ответном письме с диапазоном вознаграждений за уязвимости в зависимости от критичности (Critical, Severe, Moderate) и мы приступим к работе. Будем рады помочь сделать ваш бизнес безопаснее :-) С наилучшими пожеланиями, AntiHacker Team наш емайл для связи: z@antihacker.pw телеграм @mb_247

Напиши коментар

Коментари