неделя, 29 март 2020, 12:18 ч.

Как ще ги стигнем китайците?

Вижте видеото за Ухан, което взриви мрежата!

BNews.bg

Вижте видеото за Ухан, което взриви мрежата!

 

Журналистът Димитър Байрактаров публикува уникален видео клип, с който взриви социалната мрежа. Кадрите са наистина уникални и ни карат да онемеем от невероятната гледка. Всичко това е повод и за много размисъл и проява на уважение, но най-вече на сериозни изводи къде се намираме спрямо град Ухан!

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • Без човещина - 03:25, 30 март

  Съвременен, външно лъскав, КИБЕР-ТЕХНОЛОГИЧЕН, ФИНАНСОВ и ПРОПАГАНДНО-ИДЕОЛОГИЧЕСКИ КОНЦЛАГЕР за 12 млн. концлагеристи! Или ако искате ПОКАЗЕН КИТАЙСКИ КОМУНИЗЪМ от КАЗАРМЕН ТИП на ВИСОКО ТЕХНОЛОГИЧНО НИВО!

 • невпечатлен - 19:30, 29 март

  Предпочитам селската идилия на някое скандинавско градче, в който живеят най-здравите и щастливи хора в света пред този бетонен ад, в който живеят "модерните" роби, от чиято мърлящина страда сега целият свят.

 • тв зрител - 18:22, 29 март

  Поздравявам Мира Иванова и екипа от НОВА ТВ за чудесното предаване, което направи вчера сутринта. Едновременно информативно и позитивно. БРАВО! Бъдете здрави и продължавайте в същия дух!

 • Учуден - 15:42, 29 март

  Красиво е. Обаче защо плюскат змии, мишки, котки и кучета?

Напиши коментар

Коментари