вторник, 31 март 2020, 10:31 ч.

Как се вземат решенията в Щаба?

Маските-грижа за здравето или далавера за стотици милиони?

BNews.bg

Маските-грижа за здравето или далавера за стотици милиони?

Снимка: бгнес

 

Мутафчийски, който стана известен с това, че непрекъснато си противоречи и пред медиите говори едно, а след това върши друго, призна, че е той е предложил масовото носене на маски. Същият обаче не уточни дали с екзотичните си идеи не обслужва и корпоративни интереси?

Мутафчийски премълча, а и репортерите от казионните медии не попитаха, как и по какъв начин ще се събират отпадъците от стотиците хиляди маски, които ще се превърната напрактика в огромен приносител на зараза. По-тъжно е друго, че в този тежък момент решенията се предлагат от лице, което по-скоро демонстрира неуравновесеност и податливост на странични недобросъвестни влияния, което е изключително опасно!

Явно след бурната реакция на хиляди българи, за които е ясно, че тази мярка на Мутафчийски, която бе експресно подплатена със заповед на здравния министър, бе дадена отсрочка, която не отне мисълта, че ставаме жертва на бизнес интереси, които ще превърнат определени персони в милионери на гърба на коронавируса.

Няма как да не поставим на Мутафчийски и резонния въпрос- той за здравето на хората ли се грижи или за нечий бизнес и нечисти цели! При всички случаи поведението на Мутафчийски и хората от щаба става подозрително и не вдъхва доверие достатъчно е като аргумент да посочим, че една маска струваше няколко стотинки, а сега се търгува за няколко лева! Явно печалбите, които ще се реализират пред погледа на прокуратурата са огромни, а парите ще бъдат платени от всички нас.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Гюфто караПраси - 06:48, 01 апр.

    Лампаз-хирург МУФТАджи не ползва СКАЛПЕЛ, а МААА със старата БКП-рекетьорска милиционерско-фатмашка КЪРВАВА СЕКИРА, с която предците му ТРЕПЕХА и ГРАБЕХА след 1944г! A „големото“ БКП+ГЕРБ-партийно „бюджетар“ вуйчата бай Киро бакалина по МУТРО-РЕКЕТЬОРСКИ и МИЛИЦИОНЕРСКО-ФАТМАШКИ „решава“ пандемичните проблеми на здравеопазването - пълни бюджета (за последващо РАЗГЕПВАНЕ) с пари от МАРОДЕРСКИ и ТЕРОРИСТИЧНИ ГЛОБИ: Без маска нa публичнo мecтo - глoбa 5000 лв.! Кaтo cи cлoжиш мacкaтa тe глoбявaт oщe 1500 лв. пo дeйcтвaщaтa зaбрaнa дa нe cи зaкривaш лицeтo нa публичнo мecтo?! Стават 6500 лв.! Удрят ти 10% данък додход = 7150! Още 50 лв. за банкови такси и комисионни за плащането = 7200 лв. 20% ДДС няма ли да начилят (1440 лв.) за да закръглят бюджетните и банкови постъпления от една концлагерна глава на 8640 лв.?! Така Владко на БОКо с усмивка на лицето се готвел "за негативен сценарий"?! Честито на всички пандемични концлагеристи от градските и селски БКП-ГЕРБ-МВРо концлагерни бараки!

  • K. К. - 14:02, 31 март

    Гледах с доверие брифингите на генерала. Но... с други думи и за него важи пословицата "не слушай какво говори, а гледай какво прави". Жалко! От една мая стават всички, които стигнат дhshocaо върха на стълбата.

  • Със сигурност е далавера. - 11:55, 31 март

    Със сигурност е далавера. Да излизаш сам навън с маска е пълен нонсенс. Вирусът не хвърчи във въздуха, без да е изплют от нечия уста. Вижте кадрите от улиците в Германия. Там почти никой не ходи навън с маска освен тук-там по някой азиатец, но те това винаги са го правели, и то не толкова за да предпазят себе си, колкото другите. Маските ги дайте на здравните работници и на заболелите хора. И ТЕСТВАЙТЕ, ТЕСТВАЙТЕ, ТЕСТВАЙТЕ!

Напиши коментар

Коментари