вторник, 31 март 2020, 18:43 ч.

За бърсане на очила!

За какво са необходими предпазните маски?

BNews.bg

За какво са необходими предпазните маски?

 

Освен, че шефът на щаба стана известен с това, че непрекъснато си противоречи. През последните дни генерал Мутафчийски се прочу и с това, че ползва предпазната си маска, за да си бърше очилата с нея.

Всичко това повдигна много въпроси след признанието му, че именно той е предложил задължителното носене на предпазни маски на открити и закрити обществени места.

Отношението на Мутафчийски спрямо собствената му предпазна маска според много хора показва и истинското към цялото общество за чието здраве днес е призван да се грижи не просто лекар полагал хипократова клетва, но и офицер полагал военна такава. 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Лампаз-хирургът - 07:18, 01 апр.

    Предпазни маски за задния изход - дето им викат памперси - са изключително необходини и ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, не само по извънредни епидемиологични причини, за ВСИЧКИ ПРЕМИЕРИ, ВИЦЕТА, МИНИСТРИ, ДЕПУТАТИ, ПРЕЗИДЕНТИ, разни ЩАБАРИ. ЛАМПАЗИ, здравни БАКАЛИ, ДЖАНДАРИ и ЧЕНГЕТА ..... Иначе виждате до къде я докарахме с ежедневното безразборно СРАНЕ без памперс по кърища и паланки с лукзоната джипка на Великото Вожд, Учен-д-р, Генерал от пожарната, Каратист, Тенесист, Футболист, пИдал, Гавазин и Кормчия-каруцар на джипка БОКо! Да припомниме: на турски БОК = ЛАЙНО - дебело, смръдливо, тъпо, необразовано, заразено по рождение с нелечимия БКП-вирус и всички милиционерски БАКТЕРИИ!

Напиши коментар

Коментари