сряда, 01 април 2020, 13:23 ч.

Знаете, че ДПС е партия на жестовете.

Бареков с безпощаден коментар за едни 10 милиарда лева заем и цената му!

BNews.bg

Бареков с безпощаден коментар за едни 10 милиарда лева заем и цената му!

 

"Знаете, че ДПС е партия на жестовете. На тънките мурафети. Ясно е едно: Без техните гласове и без да пуснат синджира на патреотите от Сарая Баце и Влади само могат да сънуват 10 милиарда дълг. По-важно е и друго. Тази дебела Схема вече няма как да мине само с гласовете на продажния Магарешки и лакомия Краси. Стойността да ДПС, освен чисто математическа, става и морално-легитимираща. Тоест, цената на Движението е много, много висока, в Космоса е цената и затова не бързат. ГЕРБ няма как да я плати от раз. Пред очите на фалиращия бизнес и изгладнялото общество става все по-ясно колко са плитки и несъстоятелни схемите на ГЕРБ. ДПС обаче си дава сметка в колко дълбоки опасни води попадна продънената коруба на баце. С една дума. Може би ще има 10 милиарда дълг, но ДПС ще бъде прелигитимирано като първа политическа сила в държавата. Следващият ход ще бъде правителство на Националното спасение, в което всички ще седнат на софрата и всеки ще отстъпи малко територия. Накрая ще стане ясно, че който формално изтегли този гигантски дълг, след това ще бъде пожертван и няма да участва в лапаницата. Така си мисля аз, един обикновен гражданин, забит на креслото вкъщи. Лек ден. И да си знаете, ДПС е способно на много повече от това да прати цял парламент в карантина."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Ивайло - 20:49, 01 апр.

    Господин Бареков , за Ваше съжаление Вие никога повече няма да влезете в политиката . С нищо не сте различен от Доган , Марешки , Борисов и всички лайна , управляващи Майка България през последните 30 години . Но всички ще си платите за дяволиите. Помнете , че има Видовден и всеки си плаща за маймунските работи . Всички Вие сте алчни несретници , но парите няма да ги занесете с Вас в гроба. Помнете , много е важно човек , да спи спокойно !!!! Бъдете здрави в тия времена всички вие , които опропастихте хубавата ни страна !

Напиши коментар

Коментари