четвъртък, 02 април 2020, 17:31 ч.

Ексклузивно в Bnews

БАРЕКОВ: Щабът трябва да съобщава така: Вчера 37 новозаразени с коронавирус и 4700 новобезработни! Благодаря! Въпроси?

BNews.bg

БАРЕКОВ: Щабът трябва да съобщава така: Вчера 37 новозаразени с коронавирус и 4700 новобезработни! Благодаря! Въпроси?

Днес във Фейсбук попаднахме на коментар на бившият евродепутат Николай Бареков по повод безработицата в страната, след обявеното извънредно положение. Вижте какво написа той по темата в личният си профил в социалната мрежа. 

* публикуваме без редакторска намеса 

От 13 януари от ИП: официално 450 с коронавирус, 31 000 нови безработни. Както има скрити болни около 80%, така има и десетки хиляди неофициално останали без лев доходи - сезонни работници, 150 хиляди завърнали се от чужбина, свободни професии, самотни майки, бездомни и т.н. ...Щабе, товарният влак се задава към вашата гаричка “Съобщителна” с бясна скорост.

Щабът трябва да съобщава така: Вчера 37 новозаразени с коронавирус и 4700 новобезработни! Благодаря! Въпроси?

Горе-долу битката с коронавируса в столицата ще се развие като историческата битка на Александър Македонски срещу персийските орди на Дарий на полето на Гавгамела, предавана устно след Птолемей и пресъздадена в епичното филмово платно на Оливър Стоун. В момента атаката на коринавируса се води от Macedonian left с мощна отвличаща атака по първия фланг. След няколко дни битката ще се пренесе от армията на коронавируса в Macedonian Center, където Щабът на Дарий е скупчил всичките си сили, а е оставил Краля си беззащитен и сам дълбоко в тила.

А след има няма и седмица мощна атака от 300 000 хилядната конна кавалерия на Macedonian Right ще се вреже направо от гетата в столицата с каруци на тумби без съпротива до корубата на самия Дарий Мутафчийски и ще обърне в бяг щаба и ще разруши болничната система като превземе с по 2-3000 хиляди заразени всяка по -известна столична болница. Не знам защо бяха изпуснати гетата, живата сила, която е най-уязвима на заразата. Гетата, в които по 10-15 човека си кашлят един на друг в една стая и тихичко си сеят от улица на улица, от коптор на коптор и двор на двор.

В гетото думичката “самоизолация” и “карантина” звучи гртокескно. Който от вас през живота си е стъпвал в инфекциозните клиники, знае какъв е обичайният профил на техните пациенти....и знае за какъв апокалипсис говоря. Мисля, вече непредотвратим.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари