петък, 03 април 2020, 10:38 ч.

Ще разчиства ли сметки с неудобни?

Борисов поиска цялата власт по време на извънредното положение?

BNews.bg

Борисов поиска цялата власт по време на извънредното положение?

 

Правителството поиска парламента да му делегира цялата власт. Това става ясно от проект на решение, което правителството е внесло в деловодството на Народното събрание.

В точка втора на решението правителството оглавявано от Борисов иска парламента да му възложи да предприеме всички необходими мерки за овладяване на кризата.

Точно този момент е интересен, тъй като никой не знае кои са така наречените “всички необходими мерки” и какво точно се включва в това понятие. Означава ли това, че всеки който не е съгласен с прилаганите мерки ще бъде глобяван или за по-сигурно направо хвърлян в затвора.

Спорен и начина по който правителството иска удължаване на срока на действие на извънредното положение, тъй в Конституцията не се предвижда подобна постановка.

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

 • До До Сър Пичук - 12:24, 03 апр. - 13:01, 03 апр.

  На едно мнение сме относно Боко. С имот в Барцилона направо се катапултираш в лигата на Джордж Клуни и Брад Пит. Но хайде без умалителни като говорим за ЦвЦв (визирам "апартаментчето с асансьор"). И аз като него цял живот съм бил държавен служител (и съм му почти връстник), но парите ми стигнаха само за боксониера в краен софийски квартал. Да не забравяме, че като си купиш "апартаментче" трябва да му плащаш още за обзавеждане, ток, парно и какво ли още не. Колко милиончета "за черни дни" е скатал безработният бивш държавен служител ЦвЦв, за да може да си позволи да живее като мастит бизнесмен? Няма ли някоя мисирка да се сети да му зададе този въпрос, еле хиперактивният другар Иван Гешев, който също като предшественика си на поста главен прокурор не прави нищо, но го прави енергично?

 • До Сър Пичук - 12:30, 03 апр.

  Сър, дa ви осветля. Г-н Цветанов, се е изказвал така за себе си: "Винаги влизам, където съм решил, през ц е н т р а л н и я вход, никога през задния. Въпрос на принципи."

 • До Сър Пичук - 12:24, 03 апр.

  Сър, в едно си прав.Както ти се изказваш"Боко може да е всякакъв, но не може да му се отрече", че къщата в Барселона с два басейна и хеликоптерна площадка, която бе показана и свързана с него от испанския "Ел периодико" е далеч по-напред от някакво апартаментче с асинсиор. Какво тук значи някакво си апартаментче, пък било и на половин цена.

 • Безводие2019 - 12:19, 03 апр.

  Даааа, интересно, че цяла петилетка мина, откакто за Цецо мобили Забравиха даже медиите, та ето един смелчага да ръси срещу Цецо :) а причината е, че той иска да се върне в политиката

 • Сър Пичук - 12:07, 03 апр.

  ЦвЦв да каже откъде като скромен държавен служител цял живот се е сдобил с достатъчно пари за тузарски апартамент с личен асансьор, пък после ще говорим за всичко останало. Боко може да е всякакъв, но не може да му се отрече, че чисти личната си партия от боклуците, които я компрометират. Не че той сам не я компрометира най-много, но това не се смята заради прословутата му ха-ха-харизма.

 • Ще разчиства ли сметки с неудобни? - 11:55, 03 апр.

  Няма да има такива работи, помисли си г-н Цв.Цв. , особено след "конгреса", свикан само и единсвено за отстраняване му от партията, която той създаде.

Напиши коментар

Коментари