неделя, 05 април 2020, 15:30 ч.

Червените легенди ги е гнус от клуба

Ливърпул успя да отврати света с алчност и търгашество навръх чумата! Ползва социална програма за малкия бизнес, за да трупа милиони в кризата!

BNews.bg

Ливърпул успя да отврати света с алчност и търгашество навръх чумата! Ползва социална програма за малкия бизнес, за да трупа милиони в кризата!

Наскоро Ливърпул получи похвали за изказванията на Юрген Клоп по време на пандемията и за показаната съпричастност.

Дитмар Хаман стана поредният свързан с Ливърпул човек, който да критикува клуба след Джейми Карагър, за решението да се пуснат в отпуск служителите на отбора. Не стана ясно дали Ливърпул ще продължи да плаща на хората, които изпрати в отпуск, като английското правителство прие решение да подпомогне бизнесите с 80% от заплатите на служителите, но до 2500 лири на месец. Ливърпул стана петият отбор от Висшата лига, който наложи тези мерки, но Карагър сподели мнението си, че това е предаване на уважението и добрата воля на служителите, към което Хаман добави:

"Изненадан съм неприятно от новините, че Ливърпул ще се възползва да освободи служителите си и да кандидатства за 80% от правителството, за да плаща на неработещите. Тази схема не беше предназначена за това. Това е обратното на морала и ценностите, които опознах в този клуб."

Наскоро Ливърпул получи похвали за изказванията на Юрген Клоп по време на пандемията и за показаната съпричастност, но тези последни новини не бяха приети добре в медиите, след като идват 6 седмици след обявените финансови резултати на клуба, показвайки печалба от 42 милиона за годината до месец май, 2019 г.

Бившият нападател Стан Колимор също изказа критики: "Аз не зная нито един фен на Ливърпул или нито едно мнение, което да не е отвратено от решението на клуба да съкрати служителите. Това е просто ш*бана гадост. Уважаеми приятели, това решение е за малкия бизнес, то е помощ за малките бизнеси да не потънат!

Всеки собственик във Висшата лига има огромни пари, и те правят пари от стойността на клубовете, така че какво има за неразбиране - ВАШИТЕ собственици бъркат в джобовете на ТЕЗИ ХОРА."

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари