неделя, 05 април 2020, 15:48 ч.

Ексклузивно в Bnews

БАРЕКОВ: Щабе, абсурдно е доктори да се самолекуват по къщите с антибиотици при първи и утежнени симптоми на коронавирус! Антибиотикът е противобактериално лекарство, А НЕ ПРОТИВОВИРУСНО!!!

BNews.bg

БАРЕКОВ: Щабе, абсурдно е доктори да се самолекуват по къщите с антибиотици при първи и утежнени симптоми на коронавирус! Антибиотикът е противобактериално лекарство, А НЕ ПРОТИВОВИРУСНО!!!

2 част: Продължението на Видеото с хинина! Приятели, близо 200 хиляди българи изгледахте за по-малко от денонощие видеото ми за хинина. Благодаря! Това е доверие, което в момента не разполагат дори "големите" телевизии и техните сутрешни блокове. Очевидно доверието в медиите у нас е сринато.

Сега продължавам с ново видео и изключително горещи въпроси за действията и бездействията на щаба и липсата на хинин за превенция и лекуване на коринавирус още в зародиш преди получаването на двойна пневмония.

Щабе, абсурдно е доктори да се самолекуват по къщите с антибиотици при първи и утежнени симптоми на коронавирус! Антибиотикът е противобактериално лекарство, А НЕ ПРОТИВОВИРУСНО!!!

Азитрокс антибиотик действа само в съчетание с Хинин Хидрохлорид по специална схема, вече разписана от СЗО! Аз съм един от вас, българин и баща на четири мъжки рожби в самоизолация.

Имам богат практически опит в горещите точки на света(Хаити, Западна Африка, Тимор Лесте, Китай, Тайван), след като преди 6 години олигархията ме натири от публичния живот в България. Давам и практически съвети за превенция от вируса и без хинин, защото явно хининът в България не е предназначен за обикновения народ.

 

* BNews.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BNews.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • В - 23:28, 05 апр.

    да пускаш хора с covid на самолечение е престъпление

  • z - 23:27, 05 апр.

    трябва да се издири всичко болно и НАЙ добре в градове където няма COVID да станат изолирани И РАБОТЕЩИ

Напиши коментар

Коментари